Masai Guide
TUNIKOR

Masai guide För vissa hör den till baskläderna, för andra är den ett mångsidigt plagg och för oss här på Masai är det runt tunikan allting kretsar! Tunikan är en stor del av vårt DNA och ger verkligen våra designers utlopp för sin kreativitet. Vi tar fram prints utifrån tunikan och ser dessutom till att våra övriga plagg passar bra ihop med den.

Tunikan är ingen klänning

Masai-tunikan är inspirerad av den indiska kurtan och har designats för att vara något kortare än en klänning. Se till att fallet slutar just över knät för att få maximal effekt av den feminina formen.

Visa upp benen

Tunikan tar sig bra ut som den är ihop med ett par smala byxor eller leggings och ger dig en stil som är bekväm och elegant på samma gång.

Blanda Längderna

Tunikan är perfekt när du vill leka med olika lager. Styla med en kort eller lång kofta upptill och skapa en elegant bohemisk look ihop med ett par vida byxor. När du ska ut kan du ta en matchande jacka till.

Tänk lager-på-lager

Tunikan är perfekt i en lager-på-lager-look. Ta en kortärmad tunika över en långärmad och skapa en effekt med flera prints eller skaffa en svallande silhuett genom att bära tunikan ihop med byxor.

Lek med silhuetten

Då tunikan ger en lång och slank torso med vackert smäckra axlar kan du leka med vida kjolar och klänningar och skapa en böljande silhuett. Prova med ett par smala byxor till samma tunika och upptäck hur mångsidig den är.

Använd tunikan som klänning

Tunikan finns i olika längder och de längre modellerna kan även användas som klänning. Ta ett par leggings under om du inte vill känna dig så bar och styla tunikan med en snygg jacka och smycken när du ska ut.

HANDLA TUNIKOR

TUNIKOR BÖRJAR PÅ G

Säsong efter säsong kan du hitta samma tunikor både i standardfärgerna och säsongens färger samt i mängder av snygga prints. Det är klassiska styles med design som fungerar lika bra oavsett säsong. De kommer snabbt att bli dina garderobsfavoriter som alltid går hem och som kan stylas utifrån tillfälle. Vissa är utmärkande sommarstyles och andra passar för kyligare årstider, men gemensamt för dem alla är att de börjar på G.

GALENE TUNIKA har en oversizemodell som gör att den faller löst och ger volym till din look. Tunikan är designad med rund halsringning, halvlånga ärmar med uppvik, sprund i sidorna och fickor fram.

HANDLA GALENE

GIGNA TUNIKA har en fin A-linjeform som framhäver bysten och ger stor rörelsefrihet. Den mjuka jerseytunikan är designad med V-ringning och korta ärmar, och är perfekt ihop med ett par smala byxor för en stilren vardagslook.

HANDLA GIGNA

GARNETTA TUNIKA har passformen Shaped och är något figursydd, vilket skapar en fin och feminin silhuett. Tunikan är designad med djup rund halsringning och höga sprund med knäppning i sidorna. En feminin tunika som tack vare sin extra längd även kan användas som klänning.

HANDLA GARNETTA

HARPER TUNIKA är den enda tunikan som inte börjar på G. Den är något speciellt. Harper kan nämligen även användas som klänning. Den har en feminin A-shape utan ärmar och är sydd i en lätt viskoskvalitet och därför finns den ofta med i sommarkollektionerna. Harper bjuder på fina detaljer som ett knytband i nacken, massor av veck och fickor i sidorna.

HANDLA HARPER

GORITTA TUNIKA har en lös och avslappnad oversizemodell med elegant, smal V-ringning och korta fladdermusärmar. Den är sydd i fint mönstrade och exklusiva viskoskvaliteter. Tunikan är medellång och passar bra över ett par vida byxor om du vill ha en voluminös look.

HANDLA GORITTA

GEAM TUNIKA är enkel elegans. Med sitt lösa snitt i passformen Straight är den behaglig att ha på sig. Den har en feminin ståkrage, trekvartslånga trumpetärmar och en rundad kant som rör sig fint när du går. Geam finns med vackra Masai-prints eller i en exklusiv transparent kvalitet med broderat mönster.

HANDLA GEAM

GIZINA TUNIKA är en vardagsstyle med snygg V-ringning. Du hittar den i två modeller: en lång modell i Straight, sydd i mönstrad jersey med stora fickor och trekvartslånga ärmar, och en kortare modell i A-shape, sydd i en blandning av ull och viskos med långa ärmar. Den längre varianten är tillräckligt lång för att även kunna användas som klänning. Båda styles återkommer säsong efter säsong i olika prints och färger.

HANDLA GIZINA

GERTIE TUNIKA är en behaglig, stilfull och extra mjuk jerseytunika. Den är designad i en fin A-linjeform som rör sig fint tillsammans med dig och har korta ärmar, fickor i sidorna och veck baktill. En skön tunika för en obesvärad look.

HANDLA GERTIE

GLENICA TUNIKA är tillverkad i en exklusiv jerseykvalitet som i kombination med den rymliga A-shape-passformen gör den mjuk och skön att ha på sig. Använd ihop med ett par smala byxor för en stilren look eller skapa ett mer personligt uttryck med ett par mönstrade byxor, kort jacka eller scarf till.

HANDLA GLENICA

HANDLA TUNIKOR

De styles som visas är exempel på våra klassiska modeller som finns i olika färger och prints. Varje säsong finns det även många andra tunikor att välja bland. Du hittar hela urvalet här. Vi reserverar oss för utsålda varor och modeller som utgått.