<strong>ANSVARSTAGANDE</strong></br> Masai är stolt medlem i Better Cotton Initiative. Genom att köpa bomullsprodukter från Masai stöttar du en mer hållbar bomullsproduktion. <a href="https://www.masai.se/bci.html">Läs mer</a>.</br> </br> Med ränder kan du skapa en tidlös och smart look, och dessa randiga byxor är bara att dra på sig. Med sin mjuka mix av viskos, bomull och linne är byxorna mjuka och behagliga att ha på sig. De har dessutom bred smockresår baktill i midjan och sköna fickor i sidorna. Använd med en enfärgad topp eller skapa en stilren randig look ihop med vår matchande topp.

PEN CULOTTE

Få en komplett look med
EDERNO TOPP

FARIHA TOPP

Visa modellens mått

PEN CULOTTE

5714531754671
SEK 699.30 Inte i lager

Färg: Chai Tea

Glöm inte att välja storlek

ANSVARSTAGANDE
Masai är stolt medlem i Better Cotton Initiative. Genom att köpa bomullsprodukter från Masai stöttar du en mer hållbar bomullsproduktion. Läs mer.

Med ränder kan du skapa en tidlös och smart look, och dessa randiga byxor är bara att dra på sig. Med sin mjuka mix av viskos, bomull och linne är byxorna mjuka och behagliga att ha på sig. De har dessutom bred smockresår baktill i midjan och sköna fickor i sidorna. Använd med en enfärgad topp eller skapa en stilren randig look ihop med vår matchande topp.

  • Passform: CASUAL TROUSERS  
  • 50% viskos, 36% bomull, 16% linne
  • Utvändig benlängd i storlek M = 86 cm.
Tvätt: 
Fintvätt.
Typ:  1003798
Få en komplett look med
EDERNO TOPP

FARIHA TOPP

Visa modellens mått

Golden Sand

Golden Sand är för dig som vill ha en tidlös och solkysst look. Här hittar du en klassisk mix av blomsterprints och grafiska linjer i monokroma färger uppiffat med varma neutrala nyanser och en touch av somrigt gult. Enkla styles som kan mixas och matchas med varandra oavsett säsonger.