<strong>ANSVARSTAGANDE</strong></br> Masai är stolt medlem i Better Cotton Initiative. Genom att köpa bomullsprodukter från Masai stöttar du en mer hållbar bomullsproduktion. <a href="https://www.masai.se/bci.html">Läs mer</a>.</br> </br> Ränder är stilsäkra och med denna randiga skjortklänning har du alltid något att ta på dig. Det fina mönstret av gula och grå ränder skapar en vacker kontrast till den vita bakgrunden, och med sin sköna blandning av viskos, bomull och linne är klänningen mjuk och behaglig att ha på sig. Den är designad med klassisk skjortkrage och fina veck i sidorna, vilket understryker den fina A-linjeformen och skapar mer sving. Kombinera med platta sandaler för obesvärad komfort.

OLLAS SKJORTKLÄNNING

Få en komplett look med
AUDREY HATT

Visa modellens mått

OLLAS SKJORTKLÄNNING

5714531786696
SEK 1099.00 I lager

Färg: Chai Tea

Glöm inte att välja storlek

ANSVARSTAGANDE
Masai är stolt medlem i Better Cotton Initiative. Genom att köpa bomullsprodukter från Masai stöttar du en mer hållbar bomullsproduktion. Läs mer.

Ränder är stilsäkra och med denna randiga skjortklänning har du alltid något att ta på dig. Det fina mönstret av gula och grå ränder skapar en vacker kontrast till den vita bakgrunden, och med sin sköna blandning av viskos, bomull och linne är klänningen mjuk och behaglig att ha på sig. Den är designad med klassisk skjortkrage och fina veck i sidorna, vilket understryker den fina A-linjeformen och skapar mer sving. Kombinera med platta sandaler för obesvärad komfort.

  • Passform: A-SHAPE  
  • 50% viskos, 36% bomull, 16% linne
  • Längd i storlek M = 120 cm.
Tvätt: 
Fintvätt.
Typ:  1003801
Få en komplett look med
AUDREY HATT

Visa modellens mått

Golden Sand

Golden Sand är för dig som vill ha en tidlös och solkysst look. Här hittar du en klassisk mix av blomsterprints och grafiska linjer i monokroma färger uppiffat med varma neutrala nyanser och en touch av somrigt gult. Enkla styles som kan mixas och matchas med varandra oavsett säsonger.