Vackra skjortor är oumbärliga, och denna feminina omlottskjorta är inget undantag. Den stängs med ett smalt knytband i sidan och är dekorerad med ett blommönster som ger massor av färg och personlighet till din stil. Skjortan är även designad med en klassisk skjortkrage och vida trekvartsärmar med korta slitsar som framhäver den feminina looken. Bär den till ett par jeans eller enfärgade byxor för en elegant look.

Ingeba Skjorta

Ingeba Skjorta

5715165547776
SEK 949.00 I lager
SEK 949,00
2 recensioner
FSC® CERTIFIED

Färg: Greenlake

Promotions

Specialerbjudande
DETALJER
Vackra skjortor Àr oumbÀrliga, och denna feminina omlottskjorta Àr inget undantag. Den stÀngs med ett smalt knytband i sidan och Àr dekorerad med ett blommönster som ger massor av fÀrg och personlighet till din stil. Skjortan Àr Àven designad med en klassisk skjortkrage och vida trekvartsÀrmar med korta slitsar som framhÀver den feminina looken. BÀr den till ett par jeans eller enfÀrgade byxor för en elegant look.
  • Passform: Shaped
  • Modell information: Modellen Ă€r 177 cm lĂ„ng och Ă€r bĂ€r storlek M
  • Material: 85% viskos, 15% polyamid
  • TvĂ€tt: FintvĂ€tt
  • Ansvarighet: FSC MIX 70%
  • Typ nr.: 1008825
Se alla detaljer Dölj alla detaljer

Viskos producerad med omtanke och ansvarstagande

Denna produkt Àr tillverkad av FSCŸ-certifierad viskos, vilket sÀkerstÀller att trÀfibrerna kommer frÄn hÄllbart och ansvarsfullt skogsbruk med respekt för biologisk mÄngfald och skogens lokalbefolkning, och andra kontrollerade kÀllor.

Läs mer
recensioner
5.00
Baserat pÄ 2 recensioner
Skriv ett omdöme