Cookies

Cookies på www.masai.se

 

Syfte med användning av cookies på webbplatsen:

Denna webbplats använder cookies:

Teknisk funktionalitet

Ja

Trafikmätning

Ja

Annonsgodkännande (frekvens, användarmätning och liknande)

Ja

Beteendebaserad, individuell målinriktad annonsering

Ja

 

 

Ägarupplysningar

Denna webbplats erbjuds av:

 

The Masai Clothing Company ApS

Hammerensgade 1

1267 Köpenhamn

Danmark

 

ORG. NR.: 10279488

Telefon: (+45) 89 87 07 44

E-mail: kontakt@masai.dk

 

Cookies

Denna webbplats använder cookies för ovanstående syften. En cookie är en liten textfil som sparas i din webbläsare för att på så sätt kunna känna igen din dator när du besöker vår webbplats. Det finns inte någon personlig information i våra cookies, och de kan inte innehålla virus.

 

Så länge sparas cookies

Cookies raderas automatiskt efter ett visst antal månader (kan variera). Dock förnyas de igen efter varje besök.

 

Så raderar du cookies

Läs hur du gör här: Hantering av cookies

 

Hur undviker du cookies
Om du inte vill motta våra cookies, kan du blockera dem. Läs hur du gör här: Hantering av cookies.

 

Vad används cookies till på vår webbplats

Cookies används till att föra statistik över våra användare samt få information om användarna för att bättre kunna anpassa innehåll och annonsering.

 

Google Analytics (trafikmätning)

Webbplatsen använder cookies från Google Analytics, Hotjar, Salesforce commerce cloud, Sitecampaign och Content Square för att mäta trafiken på webbplatsen. Du kan välja bort cookies från Google Analytics här: Google tools.

 

Annonsnätverk (annonsgodkännande/målinriktad annonsering)

Webbplatsen använder sig av följande annonsnätverk:

Google

Facebook

DoubleClick

Bing

Du kan välja bort att ingå i annonsnätverk som delar information över olika webbplatser. Du hittar listan och kan läsa om hur du väljer bort det här: Välj bort cookies.

 

Användning av personliga uppgifter

Personliga uppgifter lämnas aldrig ut till tredje part om du själv inte har gett uttryckligt godkännande till detta. Vi samlar inte heller in personuppgifter utan att du själv har gett oss dessa uppgifter vid registrering, köp eller deltagande i en undersökning. Då samlas information om namn, adress, postnummer, e-post, kön, ålder, intressen, inställning och kunskap till olika ämnen. 

Personuppgifter används för att genomföra det köp eller den service som informationen är insamlad i samband med. Informationen används dessutom för att få större kunskap om dig och övriga användare av webbplatsen. Denna användning kan bland annat omfatta undersökningar och analyser som riktar sig mot en förbättring av våra produkter, tjänster och tekniker samt visning av innehåll och reklam som är anpassat efter dina intressen och din användarprofil.

 

Kontakt angående personuppgifter

Om du vill få åtkomst till de uppgifter som finns registrerade om dig hos Masai, kontaktar du kontakt@masai.dk eller på telefon (+45) 89 87 07 44. Om fel uppgifter har registrerats, eller om du har invändningar, kan du vända dig till samma ställe. Du kan få veta vilka uppgifter som har registrerats om dig, och du kan göra invändningar mot en registrering i enlighet med personuppgiftslagen. Tänk på att vi inte sparar känsliga och/eller personligt identifierbar information om dig som användare.

 

Skydd av personuppgifter

Enligt personuppgiftslagen ska dina personliga uppgifter sparas säkert och konfidentiellt. Vi sparar dina personliga uppgifter på en server med begränsad åtkomst och som är placerad i kontrollerade anläggningar. Våra säkerhetsåtgärder kontrolleras löpande för att säkra att vår användaruppgifter hanteras rätt och att hänsyn tas till dina rättigheter som användare. Vi kan dock inte garantera 100 procent säkerhet vid dataöverföring via internet. Det innebär att det kan finnas en risk att obehöriga kräver åtkomst till information när data skickas och lagras elektroniskt. Du lämnar således ut dina personuppgifter på eget ansvar.

Personuppgifter raderas eller anonymiseras löpande efterhand som det syfte de samlades in för avslutas. Personuppgifter sparas högt i 12 månader efter användning.

Den snabba utvecklingen av internet innebär att ändringar i vår behandling av personuppgifter kan bli nödvändiga. Vi förbehåller oss därför rätten att uppdatera och ändra nuvarande riktlinjer för behandling av personupplysningar. Gör vi det ändrar vi naturligtvis datumet för "senast uppdaterat" längst ned på sidan. Skulle väsentliga ändringar göras ger vi dig besked genom ett synligt meddelande på vår webbplats.

I den utsträckning som dina personuppgifter behandlas, har du enligt personuppgiftslagen rätt att få veta vilka personuppgifter som har sparats om dig. Om det visar sig att den information som behandlas om dig är oriktig eller vilseledande, har du rätt att kräva att dessa ändras, raderas eller blockeras. Du kan alltid invända mot att uppgifter om dig behandlas. Du kan när som helst ta tillbaka ditt godkännande. Du har möjlighet att klaga över behandlingen av information och data som rör dig. Klagomål görs till Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.



Senast uppdaterad: 18.04.17