Leverans

Det är viktigt för oss att du alltid får en trevlig upplevelse när du handlar hos Masai. Därför anstränger vi oss för att behandla, packa och leverera din beställning direkt så att du får dina nya kläder från Masai så snabbt som möjligt.

Leverans
Leveransadresser

Vi skickar till adresser i:


Danmark (exkl. Grönland och Färöarna)

Norge (exkl. Svalbard och Jan Mayen)

Sverige

Finland (exkl. Ålandsöarna)

Tyskland (exkl. Ön Helgoland och Busingen)

Storbritannien (England, Skottland och Wales, exklusive Norra Irland, Isle of Man, Isles of Scilly, Kanalöarna, Shetlandsöarna, Jersey, Hebriderne, Guernsey och Gibraltar)

Irland

Leveranstid

När du har genomfört ett köp i vår webbshop tar det ungefär 1-3 vardagar innan du får dina varor. Beställer du innan klockan 12 på vardagar försöker vi behandla, packa och skicka din beställning till dig samma dag.


Vi förbehåller oss för att leveranstiden kan vara längre under vissa perioder, särskilt i samband med rea.

Fraktkostnad

Du kan välja mellan två leveransmöjligheter:


1) Leverans till DHL närmaste utlämningsställe.

Du får då ett sms när beställningen kan hämtas.

Pris: 49 SEK


Du har 7 dagar på dig att hämta din beställning, därefter returneras den automatiskt till vårt lager igen.


2) Leverans med TNT Express till hemadress.

Pris: 149 SEK


TNT Express är budleverans och perfekt för dig som vill ha hemleverans.

Om du väljer TNT är det ett krav att du är hemma på adressen när de kommer. Du kommer att få en spårningslänk så snart paketet har skickats från vårt lager Håll därför ett vaksamt öga på spårningen av ditt paket. TNT gör enbart 1 leveransförsök. Du måste därför själv kontakta TNT om du önskar att de ska göra ett nytt försök. Använd nedan länk:

https://www.tnt.com/express/sv_se/site/support.html

Allt i ett paket

Som utgångspunkt skickar vi hela beställningen i ett och samma paket. Om vi skulle behöva dela upp leveransen i flera paket kontaktar vi dig först.

Kvitto

När din beställning har skickats får du ett mejl från oss med en beställningsbekräftelse. Det mejlet gäller även som kvitto.

FÖLJ DIN BESTÄLLNING

Du kan följa din beställning genom att använda den spårningslänk som du får i beställningsbekräftelsen och information om att din beställning är på väg. Tänk dock på att det kan ta upp till 24 timmar från det att du mottog länken tills den är aktiv på transportörens webbplats.


Du kan även kontrollera din beställningsstatus och hitta spårningsinformation på vår webbplats. Om du har ett konto hos oss loggar du bara in och tittar under 'Beställningar' där all information finns. Om du inte har ett Masai-konto kan du använda funktionen 'Spåra beställning'.

Behöver du hjälp?

Du är självklart välkommen till att kontakta oss, om du behöver hjälp.


Vänligen notera: Vi på Masai reserverar oss för eventuella stavfel, prisändringar, hög arbetsbelastning och lagerfel.