En bouclé-topp är perfekt för att få in olika texturer i din outfit. Toppen har en distinkt och tidlös look som passar bra till allt från enfärgade jerseybyxor till en mönstrad kjol. Den enkla designen och klassiska snittet med rund halsringning och korta slitsar i sidorna gör den lätt att styla.

Darmi Blus

Darmi Blus

5715165549091
SEK 1199.00 I lager
SEK 1.199,00
3 recensioner
Better Cotton

Färg: Dull Gold

Promotions

Specialerbjudande
DETALJER
En bouclé-topp Àr perfekt för att fÄ in olika texturer i din outfit. Toppen har en distinkt och tidlös look som passar bra till allt frÄn enfÀrgade jerseybyxor till en mönstrad kjol. Den enkla designen och klassiska snittet med rund halsringning och korta slitsar i sidorna gör den lÀtt att styla.
  • Passform: Straight
  • Modell information: Modellen Ă€r 177 cm lĂ„ng och Ă€r bĂ€r storlek M
  • Material: 53% bomull, 47% viskos
  • TvĂ€tt: FintvĂ€tt
  • Ansvarighet: BCI
  • Typ nr.: 1008843
Se alla detaljer Dölj alla detaljer

Bomull producerad med omtanke och ansvarstagande

Masai Àr stolt medlem i Better Cotton Initiative (BCI). BCI Àr vÀrldens största program för hÄllbar bomull och Masais medlemskap betyder att företaget spelar en aktiv roll i att förbÀttra den globala bomullsodlingen och frÀmja ett mer ansvarsfullt jordbruk. NÀr du köper denna produkt stöder du en mer hÄllbar bomullsproduktion. Mer hÄllbar bomull innefattar bomull frÄn Better Cotton-kÀllor, ÄteranvÀnd bomull. Fairtrade-bomull och ekologisk bomull.

Läs mer
recensioner
4.67
Baserat pÄ 3 recensioner
Skriv ett omdöme

Mer design i Straight

Visa alla