Färgteman

Vårt designteam skapar varje kollektion utifrån unika färgteman. Alla färger och mönster inom ett färgtema kan kombineras. Det gör det enkelt för dig att skapa en personlig stil.

New Beginnings

Inspirerad av de första späda vårtecknen har vårt designteam skapat en kollektion som bjuder på snygg design, fina detaljer och exklusiva kvaliteter i dämpade och fräscha färger och med vackra prints.

Celebrate the Joy

Varje glädjefylld händelse förtjänar att firas, oavsett om den är stor eller liten. Därför har vårt designteam skapat en glamourös kollektion som inbjuder till fest, kärlek, värme och glädje.

Green is for Hope

Dyk ner i vackra nyanser av grönt – från skira mintfärgade pasteller till dramatiska juveltonade nyanser i vackra prints och exklusiva kvaliteter.

A Passion for Adventure

Med inspiration från historiens framträdande, starka, modiga och kreativa kvinnor har vi skapat en kollektion som på finaste vis mixar uniformens maskulina snitt med feminina, delikata detaljer, så att du kan möta hösten med stil i styles som följer dina rörelser.

Endless Rhythm

Denne kolleksjonen hyller mønstre og trykk med nye og livsglade tolkninger av velkjente geometriske former fra tidligere årtier, i duse, feminine nyanser.

Northern Light

Djärva ränder och prints som hyllar grafisk konst och feminina klänningar och skjortor med den klassiska konstnärens halsringning med smock. Hälsa hösten välkommen med en kollektion inspirerad av kreativa, starka och konstnärliga kvinnor. Släpp lös din inre kreativitet och visa vem du är.

Boro Indigo

Med inspiration från den traditionella japanska tekniken boro indigo har vi skapat en kollektion med sköna vardagsstyles där varje plagg är ett litet konstverk.

White Notes

Med vita och crèmefärgade styles kan du skapa en länk mellan färger och mönster och tillföra ett ljus touch i din stil.

Timeless Navy

Med tidlösa styles i navy kan du enkelt och obesvärat skapa ett sammanhang mellan färger och mönster och tillföra ett klassiskt element till din personliga stil.