Bekväma kläder kan vara riktigt feminina – se bara på den här fina tunikan! Den mjuka viskosen är dekorerad med ett vackert stjärnprint och den klassiska modellen erbjuder generös komfort. Tunikan har en feminin detalj i form av smock framtill som skapar fina veck ned över bysten. Den är även designad med smock på ärmarna, vilket skapar en fin volangeffekt. Kombinera den med ett par enkla svarta byxor för en obesvärat feminin look.

Giane tunika

Giane Tunika

5715165227265
SEK 749.50 I lager
SEK 749,50 SEK 1.499,00
1 recensioner
50%
FSC® CERTIFIED

Färg: Tango Red

DETALJER
BekvĂ€ma klĂ€der kan vara riktigt feminina – se bara pĂ„ den hĂ€r fina tunikan! Den mjuka viskosen Ă€r dekorerad med ett vackert stjĂ€rnprint och den klassiska modellen erbjuder generös komfort. Tunikan har en feminin detalj i form av smock framtill som skapar fina veck ned över bysten. Den Ă€r Ă€ven designad med smock pĂ„ Ă€rmarna, vilket skapar en fin volangeffekt. Kombinera den med ett par enkla svarta byxor för en obesvĂ€rat feminin look.
  • Passform: Straight
  • Modell information: Modellen Ă€r 178 cm lĂ„ng och Ă€r bĂ€r storlek M
  • Material: 100% viskos
  • TvĂ€tt: FintvĂ€tt
  • Ansvarighet: FSC MIX 70%
  • Typ nr.: 1006383
Se alla detaljer Dölj alla detaljer

Viskos producerad med omtanke och ansvarstagande

Denna produkt Àr tillverkad av FSCŸ-certifierad viskos, vilket sÀkerstÀller att trÀfibrerna kommer frÄn hÄllbart och ansvarsfullt skogsbruk med respekt för biologisk mÄngfald och skogens lokalbefolkning, och andra kontrollerade kÀllor.

Läs mer
recensioner
5.00
Baserat pÄ 1 recensioner
Skriv ett omdöme