Gratis frakt vid köp över 950 SEK
14 dagars returrätt
Leveranstid: 2-4 vardagar

Tulpanklänningar

Tulpanklänningen är en Masai-klassiker som du alltid kan hitta i våra kollektioner - oavsett säsong. Här hittar du tulpanklänningar i eleganta färger och vackra mönster, designade i våra silkesmjuka och exklusiva jerseytyger. Välj din favorit och skapa en feminin look med kompromisslös komfort.
 • NEW
  FSC® CERTIFIED
  Finns i 3 färger
  3 färger
  SEK 799,00
 • FSC® CERTIFIED
 • FSC® CERTIFIED
  Finns i 3 färger
  3 färger
  SEK 899,00
 • FSC® CERTIFIED
 • FSC® CERTIFIED
  Finns i 3 färger
  3 färger
  SEK 799,00
 • FSC® CERTIFIED
  Finns i 3 färger
  3 färger
  SEK 899,00
 • FSC® CERTIFIED
  Finns i 3 färger
  3 färger
  SEK 899,00
Köp din nya tulpanklänning här

Den feminina tulpanklänningen är en tidlös Masai-klassiker, designad i en lätt figurnära passform för en superfeminin silhuett med kompromisslös komfort.

Låt en tulpanklänning från Masai vara din genväg till en elegant och feminin look, perfekt för både vardag och fest. På den här sidan hittar du ett härligt urval av tulpanklänningar som du kan bära året runt, som festklänningar, vardagsklänningar och sommarklänningar.

Vackra färger och handritade prints

Här hittar du ett stort urval av Masai-klänningar i fina färger och vackra handritade prints. Välj din favorit och bär den med ett glittrande halsband eller en mönstrad scarf för en feminin och personlig look.

Tulpanklänningar för sommaren

På sommaren kan du bära den med ett par coola sneakers eller sandaler och solglasögon. Välj tulpanklänningar med korta ärmar för varma vår- och sommardagar. 

Tulpanklänningar för vintern

På vintern kan du kombinera med ett par strumpbyxor, stövlar och en snygg stickad tröja som håller dig varm. Välj en tulpanklänning med långa ärmar och snygga fickor så att du alltid har någonstans att göra av händerna.

Tulpanklänningar i fina material

En vacker klänning kan göra ett statement i vilken garderob som helst. På Masai erbjuder vi dig ett elegant urval av klänningar i vårt exklusiva, hållbara och mjuka jerseytyg, designade i vår lätt figurnära passform Shaped. Passformen framhäver din feminina figur utan att sitta åt. Med en tulpanklänning från Masai känner du dig välklädd och bekväm, med mycket rörelsefrihet. 

Tulpanklänningar för vardag och fest

Oavsett om du behöver en tulpanklänning för vardagen eller för en fest, så hittar du alltid en modell som du kommer att älska att bära om och om igen.

Hos Masai hittar du alltid ett stort urval av eleganta och feminina tulpanklänningar. En tulpanklänning är det perfekta valet om du vill framhäva din figur utan att kompromissa med komfort och kvalitet. Köp din klänning på masai.se – vi bjuder på frakten när du handlar för över 950 kr. 

Få 10% rabatt på ditt första köp

Gå med i Friends of Masai och få 10% rabatt på ditt första köp. Som medlem i Friends of Masai är du alltid först med att ta del av de senaste nyheterna, unika erbjudanden och VIP-rea.