<b>Ny kvalitet – nya byxor</b> </br> Testa våra nya Bi-stretch-byxor – du kommer aldrig att vilja ta dem av dig igen. Bistretch har elastan invävd i tyget, vilket gör det elastiskt både på tvären och längden. Den kraftiga jerseykvaliteten är så mjuk att du nästan inte märker att du har den på dig. Byxorna är designade med fuskfickor bak, fickor i sidorna och smala ben som är insvängda nedtill. Använd dem som bas i en läcker lager-på-lager-look med en mönstrad tunika eller lång skjorta upptill.

PATSY BYXOR

Få en komplett look med
DEJANA TOPP

Visa modellens mått

PATSY BYXOR

5714531632252
SEK 999.00 I lager

Färg: Black

Glöm inte att välja storlek

Ny kvalitet – nya byxor
Testa våra nya Bi-stretch-byxor – du kommer aldrig att vilja ta dem av dig igen. Bistretch har elastan invävd i tyget, vilket gör det elastiskt både på tvären och längden. Den kraftiga jerseykvaliteten är så mjuk att du nästan inte märker att du har den på dig. Byxorna är designade med fuskfickor bak, fickor i sidorna och smala ben som är insvängda nedtill. Använd dem som bas i en läcker lager-på-lager-look med en mönstrad tunika eller lång skjorta upptill.

  • Passform: FITTED TROUSERS  
  • 97% bomull, 3% elastan
  • Utvändig benLängd i storlek M = 100 cm.
Tvätt: 
Fintvätt.
Typ:  1002848
Få en komplett look med
DEJANA TOPP

Visa modellens mått

Japanese Jazz

Tänk dig till Fjärran Östern, till blommande japanska körsbärsträd och det glada 1920-talets Japanese Jazz. Med inspiration från japansk tradition och enkelhet bjuder denna kollektion på moderna och feminina prints och snitt med fokus på detaljerna. Färgerna är nedtonade och monokroma med värme från en vacker vallmoröd nyans.