Aldrig har något så elegant varit så mjukt och bekvämt på samma gång. Dessa enkla, enfärgade byxor är gjorda av mjuk viskos med resårkant i midjan baktill och har en löst sittande passform. Byxorna är designade med många veck som gör att de långa raka benen faller löst och elegant. Med sin enkla look passar byxorna till allt: Styla dem med en feminin topp eller skjorta, eller bär dem under en klänning.

Patty Byxa

Patty Byxa

5715165616076
SEK 1049.00 I lager
SEK 1.049,00
NEW
FSC® CERTIFIED

Färg: Black

Promotions

Specialerbjudande
DETALJER
Aldrig har nÄgot sÄ elegant varit sÄ mjukt och bekvÀmt pÄ samma gÄng. Dessa enkla, enfÀrgade byxor Àr gjorda av mjuk viskos med resÄrkant i midjan baktill och har en löst sittande passform. Byxorna Àr designade med mÄnga veck som gör att de lÄnga raka benen faller löst och elegant. Med sin enkla look passar byxorna till allt: Styla dem med en feminin topp eller skjorta, eller bÀr dem under en klÀnning.
  • Passform: Casual Trousers
  • Modell information: Modellen Ă€r 177 cm lĂ„ng och Ă€r bĂ€r storlek M
  • Material: 100% viskos
  • TvĂ€tt: FintvĂ€tt
  • Ansvarighet: FSC MIX 70%
  • Typ nr.: 1009283
Se alla detaljer Dölj alla detaljer

Viskos producerad med omtanke och ansvarstagande

Denna produkt Àr tillverkad av FSCŸ-certifierad viskos, vilket sÀkerstÀller att trÀfibrerna kommer frÄn hÄllbart och ansvarsfullt skogsbruk med respekt för biologisk mÄngfald och skogens lokalbefolkning, och andra kontrollerade kÀllor.

Läs mer
recensioner
0.0
Baserat pÄ 0 recensioner
Skriv ett omdöme

Mer design i Casual Trousers

Visa alla