Gratis frakt vid köp över 950 SEK
14 dagars returrätt
Leveranstid: 2-4 vardagar
Utforska kollektionen

Everyday heroines

Varför vänta på särskilda tillfällen när du kan klä dig i eleganta och lyxiga styles varje dag? Utforska den perfekta kollektionen för den skiftande säsongen och fira vardagen med stil – som den hjältinna du är.

Vi tror att mode är mer än bara kläder. Det är en hyllning till din individualitet, ett sätt att uttrycka vem du är och en källa till glädje i vardagen. Kollektionen är en hyllning till alla kvinnor som varje dag tar sig igenom livets äventyr med elegans och styrka. Varje plagg är noggrant designat för att omfamna din kvinnlighet så att du kan erövra dagen, varje dag. Häng med oss och fira det extraordinära i vardagen.

SHOPPA KOLLEKTIONEN

Som en varm kram

Ge dig själv en kram med utsökt mjuka och härliga stickade plagg – ett signaturelement i våra höstkollektioner. Det är något magiskt med att ta på sig en mjuk stickad tröja – det är som att få en varm kram som lugnar din själ.

Med stickade plagg från Masai får du en underbar symfoni av komfort och stil, designade för att vara din följeslagare under svala dagar. Svep in dig i varma och oemotståndligt mysiga stickade plagg – för ultimat komfort under hektiska dagar.

HANDLA SÄSONGENS STICKADE PLAGG

Vardagslyx

Eleganta och lyxiga styles är inte bara reserverade för speciella tillfällen. Omfamna filosofin om självkärlek och självuttryck, och klä dig i vackra och eleganta styles varje dag.

Låt denna kollektion vara en inbjudan till att bära kläder som får dig att känna dig extraordinär och elegant, oavsett om du erövrar ett styrelserum, tar en kaffe eller bara njuter av ditt eget sällskap. På Masai hyllar vi ditt autentiska jag och uppmuntrar dig att leva livet utan kompromisser.

SHOPPA KOLLEKTIONEN

HÖSTENS MUST-HAVE-TOPP

Möt säsongens paradnummer – den supersnyggt skurna toppen som utan ansträngning stjäl rampljuset. Toppen är tillverkad med noggrann uppmärksamhet på detaljer. Tygets vackra struktur utstrålar elegans och har en vacker drapering som framhäver din figur. Oavsett om du är på väg till ett möte eller en avslappnad tillställning är den här toppen din mångsidiga följeslagare som ser till att du blir uppmärksammad för varje steg du tar.

Step into the blue

Dyk ner i ett hav av blått eller utforska våra handmålade prints som hyllar den här förtrollande nyansen. Blått är inte bara en färg – det är en sinnesstämning som återspeglar djup, lugn och oändliga möjligheter.

Framhäv din stil och personlighet med kollektionens styles i klara och vackra blå nyanser: Från djupa blå nyanser till konstnärliga prints, alla utstrålar självförtroende och tidlöshet.

SHOPPA KOLLEKTIONEN

Everyday heroines

Utforska kollektionen och ta dig an din roll som vardagshjälte.

Omfamna säsongen med stil

Kliv in i en värld av ytterkläder där varje modell kombinerar funktionalitet, komfort och elegans för att skydda dig mot oförutsägbart väder. Hos Masai är ytterkläder en konstform som blandar genomtänkt design med funktionella detaljer. De fodrade fickorna håller dig varm och de finaste tygerna ger dig lyxig komfort, medan de smickrande silhuetterna och förtrollande färgerna lockar dig att njuta av utomhuslivet utan kompromisser.

SHOPPA SÄSONGENS STICKADE PLAGG