Vissa klassiker återkommer säsong efter säsong – och denna vackra boucléjacka är en av dem. Den tidlösa och karaktärsfulla bouclén är perfekt för att föra in textur i din outfit. Jackan är designad med långa ärmar och ett enkelt uttryck som passar till allt: Bär den över en mönstrad klänning, en vit skjorta eller en feminin topp. Den passar till allt!

Julitta Jacka

Julitta Jacka

5714531254256
SEK 899.00 I lager
SEK 899,00
227 recensioner
Better Cotton

Färg: Whitecap

Promotions

Specialerbjudande
DETALJER
Vissa klassiker Ă„terkommer sĂ€song efter sĂ€song – och denna vackra bouclĂ©jacka Ă€r en av dem. Den tidlösa och karaktĂ€rsfulla bouclĂ©n Ă€r perfekt för att föra in textur i din outfit. Jackan Ă€r designad med lĂ„nga Ă€rmar och ett enkelt uttryck som passar till allt: BĂ€r den över en mönstrad klĂ€nning, en vit skjorta eller en feminin topp. Den passar till allt!
  • Passform: A-Shape
  • Modell information: Modellen Ă€r 177 cm lĂ„ng och Ă€r bĂ€r storlek M
  • Material: 53% bomull, 47% viskos
  • TvĂ€tt: FintvĂ€tt
  • Ansvarighet: BCI
  • Typ nr.: 1000829
Se alla detaljer Dölj alla detaljer

Bomull producerad med omtanke och ansvarstagande

Masai Àr stolt medlem i Better Cotton Initiative (BCI). BCI Àr vÀrldens största program för hÄllbar bomull och Masais medlemskap betyder att företaget spelar en aktiv roll i att förbÀttra den globala bomullsodlingen och frÀmja ett mer ansvarsfullt jordbruk. NÀr du köper denna produkt stöder du en mer hÄllbar bomullsproduktion. Mer hÄllbar bomull innefattar bomull frÄn Better Cotton-kÀllor, ÄteranvÀnd bomull. Fairtrade-bomull och ekologisk bomull.

Läs mer
recensioner
4.63
Baserat pÄ 227 recensioner
Snygg, fin kvalitet och färg.
Har inte använt den ännu!
Elisabeth B.
Skriv ett omdöme