<p>Det batikinspirerade m&ouml;nstret p&aring; denna kjol &auml;r en av chefsdesignerns egna favoriter den h&auml;r s&auml;songen, och kontrasterna bidrar ocks&aring; till att g&ouml;ra uttrycket extra intressant. De tre f&auml;rgblocken skapar vackra v&auml;xlingar och bjuder p&aring; obesv&auml;rad elegans. Den mjuka viskosen har en vacker r&auml;fflad effekt och kjolen &auml;r designad med res&aring;r i midjan, fickor och ett l&ouml;st och mjukt fall. Anv&auml;nd den som den &auml;r eller ihop med v&aring;r scarf och topp i samma m&ouml;nster.</p> <p>&nbsp;</p> <p>Detta plagg &auml;r doppf&auml;rgat f&ouml;r hand. Varje plagg tillverkas separat och f&auml;rgen varierar fr&aring;n g&aring;ng till g&aring;ng. Plagget kan inneh&aring;lla f&ouml;r mycket f&auml;rg, s&aring; vi rekommenderar att det tv&auml;ttas separat. En kort handtv&auml;tt med flytande tv&auml;ttmedel ger b&auml;st resultat. Undvik bl&ouml;tl&auml;ggning.</p>

SONYA KJOL

Sonya Kjol

5715165103828
SEK 999.00 I lager
SEK 999,00
2 recensioner
FSC® CERTIFIED

Färg: Bronze Brown

DETALJER

Det batikinspirerade mönstret på denna kjol är en av chefsdesignerns egna favoriter den här säsongen, och kontrasterna bidrar också till att göra uttrycket extra intressant. De tre färgblocken skapar vackra växlingar och bjuder på obesvärad elegans. Den mjuka viskosen har en vacker räfflad effekt och kjolen är designad med resår i midjan, fickor och ett löst och mjukt fall. Använd den som den är eller ihop med vår scarf och topp i samma mönster.

 

Detta plagg är doppfärgat för hand. Varje plagg tillverkas separat och färgen varierar från gång till gång. Plagget kan innehålla för mycket färg, så vi rekommenderar att det tvättas separat. En kort handtvätt med flytande tvättmedel ger bäst resultat. Undvik blötläggning.

  • Passform: Casual Skirt
  • Mått: Längd i storlek M = 75 cm.
  • Modell information: Modellen är 178 cm lång och är bär storlek M
  • Material: 100% viskos
  • Tvätt: Fintvätt
  • Ansvarighet: FSC MIX 70%
  • Typ nr.: 1005572
Se alla detaljer Dölj alla detaljer

Denna produkt är FSC®-certifierad

Denna produkt är tillverkad av FSC®-certifierad viskos, vilket säkerställer att träfibrerna kommer från hållbart och ansvarsfullt skogsbruk med respekt för biologisk mångfald och skogens lokalbefolkning, och andra kontrollerade källor.

Läs mer