Blomsterprint är alltid lika aktuellt och med denna fina klänning kan du skapa en stilren look på nolltid. Klänningen är i transparent viskos och designad med extra vidd nedtill med en asymmetrisk detalj. Med sin fina A-linjeform har den ett underbart fall och den rör sig fint när du går. En skön klänning du enkelt kan lyfta eller tona ned med rätt tillbehör.</br> </br> Då klänningen är något transparent rekommenderar vi att du använder den ihop med en underklänning.

NATANIA KLÄNNING

Få en komplett look med
HEIDI TUNIKA

Visa modellens mått

NATANIA KLÄNNING

SEK 1299.00 I lager

Färg: Medieval blue

  • Tips! Ta den storlek du använder normalt sett.

Glöm inte att välja storlek

Blomsterprint är alltid lika aktuellt och med denna fina klänning kan du skapa en stilren look på nolltid. Klänningen är i transparent viskos och designad med extra vidd nedtill med en asymmetrisk detalj. Med sin fina A-linjeform har den ett underbart fall och den rör sig fint när du går. En skön klänning du enkelt kan lyfta eller tona ned med rätt tillbehör.

Då klänningen är något transparent rekommenderar vi att du använder den ihop med en underklänning.

  • Passform: A-SHAPE  
  • 100% viskos
  • Längd i storlek M = 110 cm.
Tvätt: 
Fintvätt.
Typ:  1000469
Få en komplett look med
HEIDI TUNIKA

Visa modellens mått

Navy Nights

Denna harmoniska kollektion har ett perfekt samspel och baseras på den klassiska mörkblå färgen. En kollektion fylld av detaljer och iögonfallande prints i blått och vitt.