Masai butiker

Välkommen till våra 12 Masai-butiker i Danmark.

Våra Masai-butiker erbjuder ett brett urval av våra kollektioner. Vår personal är mycket kunnig inom damkläder och kommer att hjälpa dig att hitta Masai-stilar som passar dig och din personliga stil perfekt, samt vägleda dig i allt som rör stil.

PERSONLIG SHOPPING

I alla våra Masai butiker erbjuder vi dig en personlig shoppingupplevelse. Oavsett om du drömmer om en helt ny garderob eller inspiration för att få mer färg och mönster i din garderob, kommer vår personal att hjälpa dig med personlig rådgivning och vägledning - helt gratis.

För glädjen vidare

Det är budskapet i samarbetet mellan Masai och Röda Korset i Danmark. I ett försök att förlänga livscykeln för Masais plagg som redan finns i våra kunders garderober, har Masai etablerat ett återtagningssystem i våra danska Masai-varumärkesbutiker, vilket möjliggör för kunderna att returnera sina älskade Masai-plagg, som sedan skickas vidare till Röda Korset för försäljning i deras butiker.

Masai X Röda Korset

Masai har samarbetat med Danska Röda Korset sedan 2019, och bidrar årligen till deras humanitära arbete genom vårt klädinsamlingsinitiativ och fasta årliga donationer.