Passformer

Våra unika passformer gör det enkelt för dig att hitta rätt passform och passformstyp så att de passar just din figur och personliga smak. Oavsett vad du väljer kan du vara säker på att kläderna är sköna och behagliga att ha på sig.

Toppar

Fitted overdel Shaped overdel Basic overdel Basic overdel Bias overdel A-Shape overdel

Fitted

FITTED är vår mest kroppsnära passform och passar perfekt för dig som gärna vill visa lite figur utan att kläderna sitter alltför tight. FITTED har något smalare design och ger därför mer lite form. Passformen passar dig med midja och lite mindre byst. FITTED finns i två olika varianter: Tight och Regular. Tight sitter närmare kroppen än Regular.

A-Shape

A-SHAPE är perfekt om du vill att passformen ska vara lite vidare nedtill. A-formen framhäver bysten och faller fint ned över kroppen. A-SHAPE finns i tre olika varianter: Tight, Regular och Loose – beroende på hur bred du är över bysten.

Bias

BIAS passar fint på de flesta kroppstyper. Den särskiljer sig lite genom att tyget är skuret på sned och därför smyger sig elegant längs med kroppen – med samma flexibilitet som om tyget var elastiskt. Den passar dig som vill ha en feminin silhuett och en behaglig passform. BIAS finns i en variant: Regular. Trots den behagliga passformen ger Regular en smalare silhuett.

Shaped

SHAPED är en rymligare, figursydd passform som passar perfekt för dig med lite större byst och kurvor. Den är vid över bysten men är samtidigt lätt insvängd i midjan och markerar fint dina kurvor och din figur. SHAPED finns i två olika varianter: Regular och Loose, där du med Loose får ännu mer rörelsefrihet i designen än med en Regular.

Oversize

OVERSIZE är en passform som har mycket volym och rörelsefrihet. Passformen är rymlig och passar varje kroppstyp då den har ett fint och löst fall. OVERSIZE finns i två olika varianter: Regular och Loose. Väljer du Loose får du ännu mer volym i designen.

Straight

STRAIGHT är en passform designad med klassiska linjer och en generös komfort. Passar perfekt om du vill ha en klassisk stil utan att framhäva en viss form. STRAIGHT finns i två olika varianter: Regular och Loose. Regular är något tightare än Loose.

Byxor

Fitted byxor Casual byxor

Fitted Trousers

FITTED är vår mest kroppsnära passform och passar perfekt för dig som gärna visar upp lite av din figur. Snittet är smalt och följer kroppens konturer. FITTED finns bara i en variant: Tight.

Casual Trousers

CASUAL TROUSSERS är en passform som innebär skön passform och rörelsefrihet. CASUAL TROUSSERS finns i två olika varianter: Regular och Loose, där du med Loose får ännu mer rörelsefrihet i designen än med en Regular.

Kjolar

Fitted Skirt

FITTED SKIRT är vår mest kroppsnära passform och passar perfekt för dig som gärna vill visa upp lite av din figur. Snittet är smalt och följer kroppens konturer. FITTED SKIRT finns bara i en variant: Tight.