Den här jeansskjortan är den perfekta kombinationen av feminint och coolt. Den mjuka denimen är skuren i en tidlös passform med klassiska raka linjer och generös komfort, så den är skön att bära. Den är designad med en skjortkrage, en dekorativ bröstficka och är något längre baktill. Skapa en komplett denimlook med våra matchande jeans eller bär den öppet som en jacka över en mönstrad klänning eller tunika. Den passar till allt!

Indiba Skjorta

Indiba Skjorta

5715165523541
SEK 1199.00 I lager
SEK 1.199,00
6 recensioner
Better Cotton

Färg: Dark Denim

Promotions

Specialerbjudande
DETALJER
Den hÀr jeansskjortan Àr den perfekta kombinationen av feminint och coolt. Den mjuka denimen Àr skuren i en tidlös passform med klassiska raka linjer och generös komfort, sÄ den Àr skön att bÀra. Den Àr designad med en skjortkrage, en dekorativ bröstficka och Àr nÄgot lÀngre baktill. Skapa en komplett denimlook med vÄra matchande jeans eller bÀr den öppet som en jacka över en mönstrad klÀnning eller tunika. Den passar till allt!
  • Passform: Straight
  • Modell information: Modellen Ă€r 177 cm lĂ„ng och Ă€r bĂ€r storlek M
  • Material: 100% bomull
  • TvĂ€tt: FintvĂ€tt
  • Ansvarighet: BCI
  • Typ nr.: 1008618
Se alla detaljer Dölj alla detaljer

Bomull producerad med omtanke och ansvarstagande

Masai Àr stolt medlem i Better Cotton Initiative (BCI). BCI Àr vÀrldens största program för hÄllbar bomull och Masais medlemskap betyder att företaget spelar en aktiv roll i att förbÀttra den globala bomullsodlingen och frÀmja ett mer ansvarsfullt jordbruk. NÀr du köper denna produkt stöder du en mer hÄllbar bomullsproduktion. Mer hÄllbar bomull innefattar bomull frÄn Better Cotton-kÀllor, ÄteranvÀnd bomull. Fairtrade-bomull och ekologisk bomull.

Läs mer
recensioner
5.00
Baserat pÄ 6 recensioner
Passform och färg
Den är precis som jag önskade, sitter perfekt
Inger L.
Skriv ett omdöme