Gratis frakt vid köp över 950 SEK
14 dagars returrätt
Leveranstid: 2-4 vardagar
Beautiful red and blues

The Sailor

Vi välkomnar våren med en kollektion inspirerad av havet och de första späda vårtecknen.

Se och shoppa ur den nya kollektionen.

Maritima ränder och eleganta detaljer

I skapandet av denna del av vårkollektionen har vårt designteam hämtat inspiration från det maritima livet.

EN DOFT AV HAV

Med utgångspunkt i hjärtat av det gamla Köpenhamn, nära vattnet, är havet och ljuset en evig källa till inspiration.

Säsongens must-have

Om du bara har tänkt uppdatera din garderob med ett plagg den här säsongen ska du satsa på denna sköna stickade tröja i oversizemodell.

Handritade prints

Det är ingen hemlighet att vi älskar prints och färger, och denna del av vårkollektionen är inget undantag. Här hittar du vackra nytolkningar av klassiska ränder, konstnärliga lekfulla prickar och dekorativa blommor – allt handritat av vår printdesigner.

SHOPPA UR KOLLEKTIONEN

Konstnärliga vågor

Kombinationen av vackert blått och mjukt vitt gör detta handritade print till ett riktigt konstverk som för tankarna till havets vågor.

Kombinera klassiska ränder med djupblått och rött för en tidlös och personlig look.

KLÄNNINGEN DU INTE KAN LEVA UTAN

Rött klär de flesta och denna vackra, röda klänning i mjuk och härlig jersey kommer utan tvivel att bli din nya garderobsfavorit. Den är perfekt för både vardag och fest, och i synnerhet för de dagar då du känner dig stark, modig och feminin.

Mjuk denim

Kollektionen bjuder på eleganta och avslappnade styles i mjuk denim – perfekta för att skapa snygga och personliga looks med kompromisslös komfort.

SHOPPA UR KOLLEKTIONEN

VÅRENS GLÄDJEÄMNEN

Möt våren med stil i en fantastiskt mjuk stickad ulltröja i en vacker klarblå färg.

Klänningar för varje tillfälle

I den nya kollektionen hittar du snygga och skira klänningar som utstrålar vår – perfekta för alla tillfällen, nu och senare på säsongen.

Avslappnad elegans

Vackra vardagsfavoriter som utstrålar avslappnad elegans: Mjuk denim, varma stickade plagg, fantastiskt mjuka jerseyfavoriter, exklusiv Ponte di Roma och vackra prints – alla i smickrande

silhuetter och med kompromisslös komfort.

SHOPPA UR KOLLEKTIONEN

RÄNDER FRÅN TOPP TILL TÅ

Skapa en snygg och personlig stil med matchande ränder från topp till tå, och njut av hur de vertikala ränderna skapar en lång och vacker silhuett. Styla med ett par sneakers för ett avslappnat och coolt uttryck eller satsa på glamour och elegans med ett par höga klackar till.

The Sailor

De vackra nyheterna gör det till en lek att skapa en snygg och personlig stil. Gläd dig åt att kunna mixa och matcha dem hur du vill – även med favoriter du redan har i garderoben.