Denna mönstrade topp är en tidlös favorit som du alltid kan falla tillbaka på. Toppen har ett oversizesnitt, så den faller vackert och känns skön att bära. Den enkla designen utstrålar feminin elegans och gör toppen till ett plagg du kan bära till allt. Bär den till exempel med enfärgade byxor för en elegant look, eller skapa en mer personlig look med mönstrade byxor eller kjolar.

Becca Blus

Becca Blus

5715165569396
SEK 1099.00 I lager
SEK 1.099,00
FSC® CERTIFIED

Färg: Fog

Promotions

Specialerbjudande
DETALJER
Denna mönstrade topp Àr en tidlös favorit som du alltid kan falla tillbaka pÄ. Toppen har ett oversizesnitt, sÄ den faller vackert och kÀnns skön att bÀra. Den enkla designen utstrÄlar feminin elegans och gör toppen till ett plagg du kan bÀra till allt. BÀr den till exempel med enfÀrgade byxor för en elegant look, eller skapa en mer personlig look med mönstrade byxor eller kjolar.
  • Passform: Oversize
  • Modell information: Modellen Ă€r 177 cm lĂ„ng och Ă€r bĂ€r storlek M
  • Material: 100% viskos
  • TvĂ€tt: FintvĂ€tt
  • Ansvarighet: FSC MIX 70%
  • Typ nr.: 1009020
Se alla detaljer Dölj alla detaljer

Viskos producerad med omtanke och ansvarstagande

Denna produkt Àr tillverkad av FSCŸ-certifierad viskos, vilket sÀkerstÀller att trÀfibrerna kommer frÄn hÄllbart och ansvarsfullt skogsbruk med respekt för biologisk mÄngfald och skogens lokalbefolkning, och andra kontrollerade kÀllor.

Läs mer
recensioner
0.0
Baserat pÄ 0 recensioner
Skriv ett omdöme

Mer design i Oversize

Visa alla