Denna topp tar dig direkt tillbaka till 70-talet med sin bruna färg och sitt livfulla blommönster. Toppen är tillverkad i ett fluffigt, luftigt viskostyg som är härligt att bära. Den är designad med murarkrage, knappslå med tygklädda knappar och en A-formad skärning som framhäver den feminina looken. Bär toppen med knallröda eller blå byxor för en färgstark look, eller tona ner looken med en enkel svart underdel.

Beneda Blus

Beneda Blus

5715165474553
SEK 1099.00 I lager
SEK 1.099,00
FSC® CERTIFIED

Färg: Coffee Bean

Promotions

Specialerbjudande
DETALJER
Denna topp tar dig direkt tillbaka till 70-talet med sin bruna fÀrg och sitt livfulla blommönster. Toppen Àr tillverkad i ett fluffigt, luftigt viskostyg som Àr hÀrligt att bÀra. Den Àr designad med murarkrage, knappslÄ med tygklÀdda knappar och en A-formad skÀrning som framhÀver den feminina looken. BÀr toppen med knallröda eller blÄ byxor för en fÀrgstark look, eller tona ner looken med en enkel svart underdel.
  • Passform: A-Shape
  • Modell information: Modellen Ă€r 178 cm lĂ„ng och Ă€r bĂ€r storlek M
  • Material: 85% viskos, 15% polyamid
  • TvĂ€tt: FintvĂ€tt
  • Ansvarighet: FSC MIX 70%
  • Typ nr.: 1008311
Se alla detaljer Dölj alla detaljer

Viskos producerad med omtanke och ansvarstagande

Denna produkt Àr tillverkad av FSCŸ-certifierad viskos, vilket sÀkerstÀller att trÀfibrerna kommer frÄn hÄllbart och ansvarsfullt skogsbruk med respekt för biologisk mÄngfald och skogens lokalbefolkning, och andra kontrollerade kÀllor.

Läs mer
recensioner
0.0
Baserat pÄ 0 recensioner
Skriv ett omdöme