Gå sommaren till mötes med stil i denna ljusblå topp. Toppen är tillverkad av mjuk bomull med hålmönster. Den är delikat och feminin med ett klassiskt, avslappnat snitt som gör den till ett nöje att bära. Notera också den djupa V-ringningen och smockade detaljerna på axlarna, som ger ärmarna ett skulpturalt utseende. Styla toppen med en av säsongens färgade eller mönstrade byxor för en feminin och personlig look.

Beulah Topp

Beulah Topp

5715165600426
SEK 899.00 I lager
SEK 899,00
NEW
Better Cotton

Färg: Cel Blue

Promotions

Specialerbjudande
DETALJER
GÄ sommaren till mötes med stil i denna ljusblÄ topp. Toppen Àr tillverkad av mjuk bomull med hÄlmönster. Den Àr delikat och feminin med ett klassiskt, avslappnat snitt som gör den till ett nöje att bÀra. Notera ocksÄ den djupa V-ringningen och smockade detaljerna pÄ axlarna, som ger Àrmarna ett skulpturalt utseende. Styla toppen med en av sÀsongens fÀrgade eller mönstrade byxor för en feminin och personlig look.
  • Passform: Straight
  • Modell information: Modellen Ă€r 177 cm lĂ„ng och Ă€r bĂ€r storlek M
  • Material: 100% bomull
  • TvĂ€tt: FintvĂ€tt
  • Ansvarighet: BCI
  • Typ nr.: 1009097
Se alla detaljer Dölj alla detaljer

Bomull producerad med omtanke och ansvarstagande

Masai Àr stolt medlem i Better Cotton Initiative (BCI). BCI Àr vÀrldens största program för hÄllbar bomull och Masais medlemskap betyder att företaget spelar en aktiv roll i att förbÀttra den globala bomullsodlingen och frÀmja ett mer ansvarsfullt jordbruk. NÀr du köper denna produkt stöder du en mer hÄllbar bomullsproduktion. Mer hÄllbar bomull innefattar bomull frÄn Better Cotton-kÀllor, ÄteranvÀnd bomull. Fairtrade-bomull och ekologisk bomull.

Läs mer
recensioner
0.0
Baserat pÄ 0 recensioner
Skriv ett omdöme