<p>Ibland beh&ouml;vs kontraster f&ouml;r att se sammanhanget. Denna topp skapar ett vackert f&auml;rgspel och erbjuder obesv&auml;rad elegans. Med sitt l&ouml;sa och avslappnade snitt har den ett fint fall. Den har ocks&aring; flera fina detaljer: Kn&auml;ppning i nacken, korta sprund i sidorna och en vacker rund halsringning. Kombinera toppen med svarta byxor eller kjol, eller skapa ett uttrycksfullt set ihop med kjolen och scarfen i matchande utf&ouml;rande.</p> <p>&nbsp;</p> <p>Detta plagg &auml;r doppf&auml;rgat f&ouml;r hand. Varje plagg tillverkas separat och f&auml;rgen varierar fr&aring;n g&aring;ng till g&aring;ng. Plagget kan inneh&aring;lla f&ouml;r mycket f&auml;rg, s&aring; vi rekommenderar att det tv&auml;ttas separat. En kort handtv&auml;tt med flytande tv&auml;ttmedel ger b&auml;st resultat. Undvik bl&ouml;tl&auml;ggning.</p>

DEGANA BLUS

Degana Blus

5715165103675
SEK 899.00 I lager
SEK 899,00
7 recensioner
FSC® CERTIFIED

Färg: Bronze Brown

DETALJER

Ibland behövs kontraster för att se sammanhanget. Denna topp skapar ett vackert färgspel och erbjuder obesvärad elegans. Med sitt lösa och avslappnade snitt har den ett fint fall. Den har också flera fina detaljer: Knäppning i nacken, korta sprund i sidorna och en vacker rund halsringning. Kombinera toppen med svarta byxor eller kjol, eller skapa ett uttrycksfullt set ihop med kjolen och scarfen i matchande utförande.

 

Detta plagg är doppfärgat för hand. Varje plagg tillverkas separat och färgen varierar från gång till gång. Plagget kan innehålla för mycket färg, så vi rekommenderar att det tvättas separat. En kort handtvätt med flytande tvättmedel ger bäst resultat. Undvik blötläggning.

  • Passform: Oversize
  • Mått: Längd i storlek M = 66 cm.
  • Modell information: Modellen är 178 cm lång och är bär storlek M
  • Material: 100% viskos
  • Tvätt: Fintvätt
  • Ansvarighet: FSC MIX 70%
  • Typ nr.: 1005570
Se alla detaljer Dölj alla detaljer

Denna produkt är FSC®-certifierad

Denna produkt är tillverkad av FSC®-certifierad viskos, vilket säkerställer att träfibrerna kommer från hållbart och ansvarsfullt skogsbruk med respekt för biologisk mångfald och skogens lokalbefolkning, och andra kontrollerade källor.

Läs mer