Vissa print är så vackra att det är svårt att släppa dem med blicken. Så vackert är det handmålade print på denna topp. Den mjuka bomulls- och linneblandningen är skuren i ett klassiskt snitt med raka linjer för generös komfort och feminina detaljer. Njut av det feminina sprundet i halsen, de korta sidoslitsarna och de dekorativa sömmarna. Styla toppen med enkla byxor eller ett par jeans för en avslappnad bohemisk look.

Deirdra Blus

Deirdra Blus

5715165556242
SEK 1099.00 I lager
SEK 1.099,00
Better Cotton

Färg: Blue Bonnet

Promotions

Specialerbjudande
DETALJER
Vissa print Àr sÄ vackra att det Àr svÄrt att slÀppa dem med blicken. SÄ vackert Àr det handmÄlade print pÄ denna topp. Den mjuka bomulls- och linneblandningen Àr skuren i ett klassiskt snitt med raka linjer för generös komfort och feminina detaljer. Njut av det feminina sprundet i halsen, de korta sidoslitsarna och de dekorativa sömmarna. Styla toppen med enkla byxor eller ett par jeans för en avslappnad bohemisk look.
  • Passform: Straight
  • Modell information: Modellen Ă€r 177 cm lĂ„ng och Ă€r bĂ€r storlek M
  • Material: 80% bomull, 20% linne
  • TvĂ€tt: FintvĂ€tt
  • Ansvarighet: BCI
  • Typ nr.: 1008913
Se alla detaljer Dölj alla detaljer

Bomull producerad med omtanke och ansvarstagande

Masai Àr stolt medlem i Better Cotton Initiative (BCI). BCI Àr vÀrldens största program för hÄllbar bomull och Masais medlemskap betyder att företaget spelar en aktiv roll i att förbÀttra den globala bomullsodlingen och frÀmja ett mer ansvarsfullt jordbruk. NÀr du köper denna produkt stöder du en mer hÄllbar bomullsproduktion. Mer hÄllbar bomull innefattar bomull frÄn Better Cotton-kÀllor, ÄteranvÀnd bomull. Fairtrade-bomull och ekologisk bomull.

Läs mer
recensioner
0.0
Baserat pÄ 0 recensioner
Skriv ett omdöme