Randigt är alltid en bra idé, och på den här toppen skapar de en snygg look. Toppen är tillverkad av mjuk bomull med en touch av stretch för rörelseutrymme. Den har också flera feminina detaljer som det fina sprundet vid halsen, den rundade fållen och de tygklädda knapparna baktill. Bär den till ett par jeans eller feminina chinos – och du är redo för vad dagen än bjuder på.

Dervla Blus

Dervla Blus

5715165536756
SEK 999.00 I lager
SEK 999,00
Better Cotton

Färg: Black

Promotions

Specialerbjudande
DETALJER
Randigt Ă€r alltid en bra idĂ©, och pĂ„ den hĂ€r toppen skapar de en snygg look. Toppen Ă€r tillverkad av mjuk bomull med en touch av stretch för rörelseutrymme. Den har ocksĂ„ flera feminina detaljer som det fina sprundet vid halsen, den rundade fĂ„llen och de tygklĂ€dda knapparna baktill. BĂ€r den till ett par jeans eller feminina chinos – och du Ă€r redo för vad dagen Ă€n bjuder pĂ„.
  • Passform: Straight
  • Modell information: Modellen Ă€r 177 cm lĂ„ng och Ă€r bĂ€r storlek M
  • Material: 97% bomull, 3% elastan
  • TvĂ€tt: FintvĂ€tt
  • Ansvarighet: BCI
  • Typ nr.: 1008675
Se alla detaljer Dölj alla detaljer

Bomull producerad med omtanke och ansvarstagande

Masai Àr stolt medlem i Better Cotton Initiative (BCI). BCI Àr vÀrldens största program för hÄllbar bomull och Masais medlemskap betyder att företaget spelar en aktiv roll i att förbÀttra den globala bomullsodlingen och frÀmja ett mer ansvarsfullt jordbruk. NÀr du köper denna produkt stöder du en mer hÄllbar bomullsproduktion. Mer hÄllbar bomull innefattar bomull frÄn Better Cotton-kÀllor, ÄteranvÀnd bomull. Fairtrade-bomull och ekologisk bomull.

Läs mer
recensioner
0.0
Baserat pÄ 0 recensioner
Skriv ett omdöme

Mer design i Straight

Visa alla