Föredrar du dina toppar med lite extra längd? Då är denna fina jerseytopp något för dig. Denna topp är tillverkad i ett otroligt mjukt jerseytyg och har en djup V-ringning med omlott-design och en smickrande A-linjeform. Annars är det inget krångel, bara en enkel, välsittande topp som är nästan lika lång som en tunika. Bär toppen med jeans eller smala byxor för en avslappnad, feminin look.

Dianu JERSEY Topp

Dianu Jersey Topp

5715165560300
SEK 999.00 I lager
SEK 999,00
FSC® CERTIFIED

Färg: Maritime Blue

Promotions

Specialerbjudande
DETALJER
Föredrar du dina toppar med lite extra lÀngd? DÄ Àr denna fina jerseytopp nÄgot för dig. Denna topp Àr tillverkad i ett otroligt mjukt jerseytyg och har en djup V-ringning med omlott-design och en smickrande A-linjeform. Annars Àr det inget krÄngel, bara en enkel, vÀlsittande topp som Àr nÀstan lika lÄng som en tunika. BÀr toppen med jeans eller smala byxor för en avslappnad, feminin look.
  • Passform: A-Shape
  • Modell information: Modellen Ă€r 177 cm lĂ„ng och Ă€r bĂ€r storlek M
  • Material: 97% viskos, 3% elastan
  • TvĂ€tt: FintvĂ€tt
  • Ansvarighet: FSC MIX 70%
  • Typ nr.: 1008939
Se alla detaljer Dölj alla detaljer

Viskos producerad med omtanke och ansvarstagande

Denna produkt Àr tillverkad av FSCŸ-certifierad viskos, vilket sÀkerstÀller att trÀfibrerna kommer frÄn hÄllbart och ansvarsfullt skogsbruk med respekt för biologisk mÄngfald och skogens lokalbefolkning, och andra kontrollerade kÀllor.

Läs mer
recensioner
0.0
Baserat pÄ 0 recensioner
Skriv ett omdöme