Denna gråmelerade stickade tröja kommer snabbt att bli en av dina favoriter – och det av goda skäl. Den är stickad i en mjuk bomullskvalitet med ull som gör den mysig och varm, medan den enkla skärningen med raka linjer gör att den faller fint ner över kroppen. Den har rund halsringning, raglanärmar med randiga, stickade detaljer och en bred ribbad nederkant, vilket gör den extremt användbar: Bär den till ett par jeans, lösa byxor eller ett par leggings.

Fletcher Topp

Fletcher Topp

5715165464479
SEK 1099.00 I lager
SEK 1.099,00
2 recensioner
Better Cotton

Färg: M. Grey mel.

Promotions

Specialerbjudande
DETALJER
Denna grĂ„melerade stickade tröja kommer snabbt att bli en av dina favoriter – och det av goda skĂ€l. Den Ă€r stickad i en mjuk bomullskvalitet med ull som gör den mysig och varm, medan den enkla skĂ€rningen med raka linjer gör att den faller fint ner över kroppen. Den har rund halsringning, raglanĂ€rmar med randiga, stickade detaljer och en bred ribbad nederkant, vilket gör den extremt anvĂ€ndbar: BĂ€r den till ett par jeans, lösa byxor eller ett par leggings.
  • Passform: Straight
  • Modell information: Modellen Ă€r 178 cm lĂ„ng och Ă€r bĂ€r storlek M
  • Material: 55% bomull, 20% viskos, 20% polyamid, 5% ull
  • TvĂ€tt: HandtvĂ€tt
  • Ansvarighet: BCI
  • Typ nr.: 1008216
Se alla detaljer Dölj alla detaljer

Bomull producerad med omtanke och ansvarstagande

Masai Àr stolt medlem i Better Cotton Initiative (BCI). BCI Àr vÀrldens största program för hÄllbar bomull och Masais medlemskap betyder att företaget spelar en aktiv roll i att förbÀttra den globala bomullsodlingen och frÀmja ett mer ansvarsfullt jordbruk. NÀr du köper denna produkt stöder du en mer hÄllbar bomullsproduktion. Mer hÄllbar bomull innefattar bomull frÄn Better Cotton-kÀllor, ÄteranvÀnd bomull. Fairtrade-bomull och ekologisk bomull.

Läs mer
recensioner
5.00
Baserat pÄ 2 recensioner
Härlig tröja
Skön kvalitet och bra passform.
Margaretha H.
Skriv ett omdöme