Ett vackert print kan lyfta vilken outfit som helst, och den här tunikan har det finaste av dem alla. Tunikan är designad med en feminin sprund i halsen, trekvartslånga ärmar och en smickrande A-linjeform som framhäver den feminina looken. Njut även av känslan av den mjuka viskosen som gör att tunikan faller mjukt och bekvämt. Du kan styla tunikan precis hur du vill: till ett par jeans, lösa byxor eller ett par leggings.

Gali Tunika

Gali Tunika

5715165542528
SEK 999.00 I lager
SEK 999,00
2 recensioner
FSC® CERTIFIED

Färg: Powder Blue

Promotions

Specialerbjudande
DETALJER
Ett vackert print kan lyfta vilken outfit som helst, och den hÀr tunikan har det finaste av dem alla. Tunikan Àr designad med en feminin sprund i halsen, trekvartslÄnga Àrmar och en smickrande A-linjeform som framhÀver den feminina looken. Njut Àven av kÀnslan av den mjuka viskosen som gör att tunikan faller mjukt och bekvÀmt. Du kan styla tunikan precis hur du vill: till ett par jeans, lösa byxor eller ett par leggings.
  • Passform: A-Shape
  • Modell information: Modellen Ă€r 177 cm lĂ„ng och Ă€r bĂ€r storlek M
  • Material: 85% viskos, 15% polyamid
  • TvĂ€tt: FintvĂ€tt
  • Ansvarighet: FSC MIX 70%
  • Typ nr.: 1008750
Se alla detaljer Dölj alla detaljer

Viskos producerad med omtanke och ansvarstagande

Denna produkt Àr tillverkad av FSCŸ-certifierad viskos, vilket sÀkerstÀller att trÀfibrerna kommer frÄn hÄllbart och ansvarsfullt skogsbruk med respekt för biologisk mÄngfald och skogens lokalbefolkning, och andra kontrollerade kÀllor.

Läs mer
recensioner
3.00
Baserat pÄ 2 recensioner
Skriv ett omdöme