Dessa denimbyxor är så mjuka och sköna att du inte vill ha på dig något annat. Med resår i midjan, sidofickor och raka, lösa ben är de lika bekväma som ett par joggingbyxor. Notera även de dekorativa bakfickorna. Du kan styla byxorna med en feminin skjorta eller mönstrad topp för en enkel och elegant look eller gå all in på denim med vår matchande skjorta.

Payton Byxa

Payton Byxa

5715165523671
SEK 1099.00 I lager
SEK 1.099,00
6 recensioner
Better Cotton

Färg: Dark Denim

Promotions

Specialerbjudande
DETALJER
Dessa denimbyxor Àr sÄ mjuka och sköna att du inte vill ha pÄ dig nÄgot annat. Med resÄr i midjan, sidofickor och raka, lösa ben Àr de lika bekvÀma som ett par joggingbyxor. Notera Àven de dekorativa bakfickorna. Du kan styla byxorna med en feminin skjorta eller mönstrad topp för en enkel och elegant look eller gÄ all in pÄ denim med vÄr matchande skjorta.
  • Passform: Casual Trousers
  • Modell information: Modellen Ă€r 177 cm lĂ„ng och Ă€r bĂ€r storlek M
  • Material: 100% bomull
  • TvĂ€tt: FintvĂ€tt
  • Ansvarighet: BCI
  • Typ nr.: 1008619
Se alla detaljer Dölj alla detaljer

Bomull producerad med omtanke och ansvarstagande

Masai Àr stolt medlem i Better Cotton Initiative (BCI). BCI Àr vÀrldens största program för hÄllbar bomull och Masais medlemskap betyder att företaget spelar en aktiv roll i att förbÀttra den globala bomullsodlingen och frÀmja ett mer ansvarsfullt jordbruk. NÀr du köper denna produkt stöder du en mer hÄllbar bomullsproduktion. Mer hÄllbar bomull innefattar bomull frÄn Better Cotton-kÀllor, ÄteranvÀnd bomull. Fairtrade-bomull och ekologisk bomull.

Läs mer
recensioner
4.33
Baserat pÄ 6 recensioner
Denim byxa
Så fina och sköna, mjuk denim
Katarina G.
Skriv ett omdöme