Gratis frakt vid köp över 950 SEK
14 dagars returrätt
Leveranstid: 2-4 vardagar
Masais vinterkollektion

Celebrate being you

Värm upp inför säsongens fester med den nya, vackra kollektionen från Masai.

Kollektionen bjuder på tidlös design, en fantastiskt vacker röd färg, guld, glitter, velour och mjuk rayon – allt du behöver för en festlig och feminin stil med kompromisslös komfort.

Rött för kärlek

… eld och femininitet. Och denna säsong går färgen inte att undvika. Gå all-in med rött från topp till tå och skapa en personlig look med wow-effekt.

Celebrate being you

Säsongens must-have: Ett mjukt kostymset

Säsongens absoluta must-have: Ett mjukt, feminint och stilfullt kostymset med Masais kompromisslösa komfort och känsla för detaljer. Styla med ett snyggt print för en personlig touch.

MÖT DET NYA, MJUKA KOSTYMSETET

Vi har kombinerat säsongens uppseendeväckande röda färg med det mjuka kostymsetet för en ultrafeminin look.

Celebrate being you

Bekvämt och feminint

Vi älskar allt stickat i vackra och mjuka rayonkvaliteter, och den här säsongen har vi tillfört ännu fler stickade härligheter i vår kollektion av mjuka, feminina favoriter. 

Celebrate being you

Lägg märke till hur det mjuka stickade plagget ger en rofylld och överraskande touch till varje look? Hitta dina favoriter och gläd dig åt att enkelt och obesvärat kunna skapa en look som utstrålar avslappnad elegans..

Nyss inkommet

Buttersoft jersey

Masai 30 år

Vi fortsätter fira vårt 30-årsjubileum. Och det gör vi med guld, glitter och velour, designat i avslappnade silhuetter med eleganta detaljer. Gör dig redo för säsongens fester och tillåt dig själv att vara den mest glamourösa versionen av dig själv.

Wearable metallics

Ge din look lite drama och glamour med snygga styles i metallic-look, elegant velour och vackra mönster du kommer att älska de kommande 30 åren.

”Kärnan i all vår design är känslan av tidlöshet. Inget av det vi designar ska sakna kontakt med tiden. Inte nu, inte nästa säsong och inte säsongen därefter. Vi designar byggklossar för en personlig och noga utvald garderob för alla kreativa kvinnor.”

Dressing joy

Let it sparkle

Gå på säsongens fester i gnistrande glitter och tillåt dig själv att vara den mest glamourösa versionen av dig själv.

Celebrate being you

Forever gold

Guld och glitter möter avslappnade silhuetter i denna eleganta klänning som tar avslappnad elegans till en helt ny nivå.

Celebrate being you