Om du drömmer om en tidlös denimkjol med råa detaljer så hittar du den här. Kjolen är perfekt för en avslappnad, feminin look med sin smarta omlotteffekt och bältet i midjan. Den är tillverkad i ett supermjukt denimtyg för kompromisslös komfort. Notera också den dekorativa fickan med lock på sidan som framhäver den råa workwear-looken. Matcha kjolen med stickade plagg, bomull och linne för en uppfriskande feminin look.

Sanchia Kjol

Sanchia Kjol

5715165523848
SEK 1099.00 I lager
SEK 1.099,00
2 recensioner
Better Cotton

Färg: Dark Denim

Promotions

Specialerbjudande
DETALJER
Om du drömmer om en tidlös denimkjol med rÄa detaljer sÄ hittar du den hÀr. Kjolen Àr perfekt för en avslappnad, feminin look med sin smarta omlotteffekt och bÀltet i midjan. Den Àr tillverkad i ett supermjukt denimtyg för kompromisslös komfort. Notera ocksÄ den dekorativa fickan med lock pÄ sidan som framhÀver den rÄa workwear-looken. Matcha kjolen med stickade plagg, bomull och linne för en uppfriskande feminin look.
  • Passform: Casual Skirt
  • Modell information: Modellen Ă€r 177 cm lĂ„ng och Ă€r bĂ€r storlek M
  • Material: 100% bomull
  • TvĂ€tt: FintvĂ€tt
  • Ansvarighet: BCI
  • Typ nr.: 1008620
Se alla detaljer Dölj alla detaljer

Bomull producerad med omtanke och ansvarstagande

Masai Àr stolt medlem i Better Cotton Initiative (BCI). BCI Àr vÀrldens största program för hÄllbar bomull och Masais medlemskap betyder att företaget spelar en aktiv roll i att förbÀttra den globala bomullsodlingen och frÀmja ett mer ansvarsfullt jordbruk. NÀr du köper denna produkt stöder du en mer hÄllbar bomullsproduktion. Mer hÄllbar bomull innefattar bomull frÄn Better Cotton-kÀllor, ÄteranvÀnd bomull. Fairtrade-bomull och ekologisk bomull.

Läs mer
recensioner
3.00
Baserat pÄ 2 recensioner
Skriv ett omdöme