<strong>ANSVARSTAGANDE</strong></br> Masai är stolt medlem i Better Cotton Initiative. Genom att köpa bomullsprodukter från Masai stöttar du en mer hållbar bomullsproduktion. <a href="https://www.masai.se/bci.html">Läs mer</a>.</br> </br> Ränder är ett tidlöst element i din garderob, och denna klänning kombinerar ton-i-ton-ränder och ger en obesvärat feminin look. Den krispiga mjuka bomullen är skön att ha på sig och med sin vackra A-linjeform faller klänningen fint och böljande ned över kroppen. Den är designad med ett litet sprund i halsen, har diskreta fickor i sidorna och är avrundad nedtill. Fin och feminin.

NATALI KLÄNNING

NATALI KLÄNNING

5714531772675
SEK 1099.00 I lager

Färg: Marlin

Promotions

Specialerbjudande
Glöm inte att välja storlek

ANSVARSTAGANDE
Masai är stolt medlem i Better Cotton Initiative. Genom att köpa bomullsprodukter från Masai stöttar du en mer hållbar bomullsproduktion. Läs mer.

Ränder är ett tidlöst element i din garderob, och denna klänning kombinerar ton-i-ton-ränder och ger en obesvärat feminin look. Den krispiga mjuka bomullen är skön att ha på sig och med sin vackra A-linjeform faller klänningen fint och böljande ned över kroppen. Den är designad med ett litet sprund i halsen, har diskreta fickor i sidorna och är avrundad nedtill. Fin och feminin.

  • Passform: A-SHAPE  
  • 100% bomull
  • Längd i storlek M = 110 cm.
Tvätt: 
Fintvätt.
Typ:  1003640

Artist Garden

Träd in i konstnärens trädgård och gå på upptäcktsfärd bland dekorativa palmblad och exotiska blommor. Allting är vackert sammanbundet av fina ton-i-ton-nyanser av blått och varma, neutrala toner i feminina snitt – sommarfavoriter du vill ha på om och om igen.