Med denna klänning är det bara för sommaren att komma. Den skira bomullen är mjuk att ha på sig och är skuren i en fin A-linjeform som sitter åt över bysten och faller löst längs kroppen. Klänningen har reglerbara axelband, fickor i sidorna och är dekorerad med ett sött broderat mönster över bysten. Använd lata dagar på stranden och till cafébesöket med väninnorna – den passar till allt! </br> </br> Då klänningen är något transparent rekommenderar vi att du använder den ihop med en underkjol.

OLLIE KLÄNNING

OLLIE KLÄNNING

SEK 1099.00 I lager

Färg: Brunnera Blue

  • Tips! Ta den storlek du använder normalt sett.

Glöm inte att välja storlek

Med denna klänning är det bara för sommaren att komma. Den skira bomullen är mjuk att ha på sig och är skuren i en fin A-linjeform som sitter åt över bysten och faller löst längs kroppen. Klänningen har reglerbara axelband, fickor i sidorna och är dekorerad med ett sött broderat mönster över bysten. Använd lata dagar på stranden och till cafébesöket med väninnorna – den passar till allt!

Då klänningen är något transparent rekommenderar vi att du använder den ihop med en underkjol.

  • Passform: A-SHAPE  
  • 100% bomull
  • Längd i storlek M = 110 cm.
Tvätt: 
Fintvätt.
Typ:  1001621

Nordic Summer

Lätt, lustfyllt och ljusblått. Med skir bomull, behagligt linne och läcker viskos är plaggen i ”Nordic Summer” perfekta för sommaren. Kollektionen är fylld med klassiska prints med prickar och ränder. Njut av sommaren med Masai i ”Nordic Summer”.