GÅVA TILL DIG 💝
Gäller utvalda styles från sidan här: www.masai.se/sommarkampanj
Masai journal

Lingering lights

Utforska en ny kollektion med perfekta sommarfavoriter i fantastiska färger och livfulla prints inspirerade av den danska sensommaren.

Här hittar du allt från feminina klänningar och tunikor till tidlösa toppar, stickade tröjor och mycket mer, i fantastiska färger och livfulla prints – ja, allt du behöver i en tidlös och elegant sommargarderob.

EN NY KLASSIKER

Vissa prints framkallar en känsla av tidlöshet och blir omedelbara klassiker. Det här printet är ett av dem: ett skirt och finstämt konstverk som för tankarna till den danska sensommaren, där vackra kustlinjer och orangeröda havtorn ger ny energi.

Orange är det nya svarta

Djup orange möter petroleumblått i säsongens mest livfulla men samtidigt rogivande färgkombination. Plötsligt är orange verkligen det nya svarta.

Njut av de enkla valen

Med den nya kollektionen har det aldrig varit enklare att skapa en snygg och personlig stil med obesvärad komfort och elegans. Mixa och matcha de vackra petroleumblå nyanserna precis som du vill för en enkel och avslappnad look som får dig att sticka ut.

Och kom ihåg, bara för att det är enkelt och avslappnat betyder det inte att du inte håller stilen.

SHOPPA KOLLEKTIONEN

Masai stories

Möt Cristina Santos

Det är viktigt för oss att ha långsiktiga relationer med de människor som är en del av processen att skapa våra kläder. En nyckelperson i denna process är Cristina Santos, som har arbetat med Masai och produktionen av våra jersey-styles i mer än 23 år.

Konstnärliga prints och kreativitet i vardagen

Sann kreativitet finns i vardagen. Varje gång vi bestämmer oss för att klä oss på ett visst sätt, varje gång vi lägger till ett smycke, gör vi ett kreativt val.

SHOPPA KOLLEKTIONEN

Blomstrande bohemisk

Vi hyllar kreativitet och konst, och varje print är ett bärbart konstverk. Vi överlåter tolkningen till dig.

DENIM ON DENIM

Skapa en cool, feminin och avslappnad look med matchande jacka och byxor. Ta detta eleganta och avslappnade set i mjuk och bekväm denim, dekorerat med ett konstnärligt och poetiskt fågelprint. Bär dem tillsammans eller var för sig för en snygg look med mycket personlighet.

Perfekta lager

En quiltad väst, en skön stickad tröja och luftiga kappor är alla perfekta lager för att växla mellan säsongerna. Hitta dina nya favoriter och njut av hur du kan skapa enkla och eleganta looks för övergången mellan säsongerna med flera snygga lager.

TIDLÖS ELEGANS

Ibland är ett maskulint snitt det mest feminina. Denna svarta kappa ger din stil en tidlös elegans och kommer enkelt att följa dig säsong efter säsong. Komplettera din look med en elegant scarf.

Tidlös sommar

Kombinera coola stickade plagg med klassiska ränder och livfulla prints för en avslappnad och lyxig effekt.

LAVENDEL OCH VIOL

Ge din garderob en frisk fläkt med vackra lila nyanser. Dra blickarna till dig med denna klänning i mjuk jersey. En feminin klänning för de dagar då du behöver färg i ditt liv.

Känn dig välklädd och bekväm

Masai shapes

Utforska våra unika passformer och hitta den form som matchar din figur och personliga smak. Oavsett vad du väljer är kläderna både snygga och bekväma att bära.