Gratis frakt vid köp över 950 SEK
14 dagars returrätt
Leveranstid: 2-4 vardagar
Designat för dig

Loungewear

Njut av känslan av kompromisslös komfort och avslappnad elegans i vår nya kollektion av mjuka och exklusiva loungewear-plagg.

Tid att ta hand om sig själv

I en stressig och hektisk vardag är det viktigt att ta sig tid för sig själv. Och vad kan vara bättre än att koppla av i ett snyggt och elegant set med myskläder med kompromisslös komfort?

SHOPPA UR LOUNGEWEAR-KOLLEKTIONEN

Känn dig välklädd och bekväm

Loungewear

Njut av känslan av kompromisslös komfort

Vi har alla våra sätt att koppla av: Det kan vara en dag hemma utan förpliktelser och sysslor, en weekendresa med väninnorna eller något helt annat.

Med den nya loungewear-kollektionen från Masai har det aldrig varit enklare att skapa en snygg och personlig stil med kompromisslös komfort. För att njuta av en dag med avkoppling och omtanke om dig själv behöver du inte kompromissa med din personliga stil, eller hur?

SHOPPA UR LOUNGEWEAR-KOLLEKTIONEN

Designat för dig

Loungewear

Avslappnad elegans

Kollektionen bjuder på exklusiva styles i fantastiskt mjuk jersey, spröd och mjuk bomull och härliga stickade plagg – allt designat i vackra och dämpade nyanser, så att du kan njuta av känslan av kompromisslös komfort och avslappnad elegans.

SHOPPA UR LOUNGEWEAR-KOLLEKTIONEN

Tid att ta hand om sig själv

Loungewear

Loungewear

SHOPPA LOUNGEWEAR

Ta dina myskläder till en helt ny nivå med loungewear från Masai. Koppla av med stil i fantastiskt mjuka jerseystyles, spröd och mjuk bomull och varma stickade plagg – och njut av känslan av kompromisslös komfort. Just nu skämmer vi bort dig med en exklusiv tygväska när du köper två loungewear-styles.