Sommar 2024

Masai Journal

Sommaren är över oss

På Masai har vi en lång tradition av att låta oss inspireras av konsten, livet och allt omkring oss och omsätta det till vackra design.

“Stämningen från sommar och tidig höst har varit en viktig inspirationskälla för denna kollektion. I Danmark kretsar somrarna kring långa ljusa kvällar, vackra dagar med sammankomster med vänner och familj, väder man inte kan lita på och oändliga kuststräckor. Det är en blandning av känslor och element, en semester och vila som förbereder dig för den långa, mörka sträckan framför dig. När jag och mitt team introducerar den här kollektionen vill vi att du ska lägga märke till förändringarna, förändringarna och möjligheterna den här nya säsongen medför och att du blir förälskad i var och en av de noggrant designade och tillverkade stilarna. Vi är glada att dela kollektionen med dig och bjuder in dig att gå med oss ​​och se fram emot de rörliga förändringarna som skiftande säsonger medför.”
Marie Vesterbæk - Designchef på Masai

Summer of possibilities

Få sommarkänslor redan nu med Masai. Utforska en vacker sommarkollektion, och hitta inspiration till din sommarstil. Perfekt för semesterresan och sommargarderoben.