Gratis frakt vid köp över 950 SEK
14 dagars returrätt
Leveranstid: 2-4 vardagar
Masai Pre-Spring kollektion

Navigator

Skäm bort dig själv med eleganta designer, smickrande silhuetter, prickar, ränder, mjuka linjer och handritade prints i dämpade och rofyllda färger, och tjuvstarta våren som väntar runt hörnet.

Till din önskelista

Den nya kollektionen bjuder på maritima stickade plagg, en touch av gult och vackra handritade prints – det enda du behöver i vår. 


Se och handla ur den nya kollektionen

PRICKAR, RÄNDER, UPPREPA

För oss innebär ränder och prickar poetisk skönhet. De är evigt klassiska och alltid lika tilltalande – vi kan helt enkelt inte få nog av dem. Kan du?

Prickar, ränder, upprepa

Tillåt dig själv att slappna av

Den nya kollektionen bjuder på mjuka och behagliga styles, så att du kan njuta av att vara den bästa versionen av dig själv i en annars hektisk vardag.

En klassisk utmaning

Njut av kombinationen av den välstrukturerade enkelhet vi känner igen från herrkläder och ett elegant och feminint uttryck. Matcha kollektionens workwear-inspirerade byxor med en bylsig stickad tröja och en feminin topp, och sätt pricken över i med en sjömansinspirerad jacka. 

I blom

Vackra färgkombinationer som lyfter varandra i nya, handritade prints och feminina silhuetter som utstrålar vår. Den nya kollektionen utstrålar vårens livfulla charm.

Stay gentle

Mjuka linjer, prints och dämpade färger

Alltid på språng

I den nya kollektionen hittar du också ett urval av snygga och funktionella väskor – perfekta för dig som alltid är på språng.

Livfulla linjer

Med en feminin och smickrande silhuett, en snygg och enkel halsringning och långa, smala ärmar i vår exklusiva Ponte di Roma-kvalitet är detta en av kollektionens absoluta must-haves.

The no-suit suit

Ett snyggt set är ännu en must-have – oavsett årstid. Med sitt eleganta uttryck och fantastiskt mjuka kvalitet kan du lätt och obesvärat möta världen med stil.  

Effortless elegance

Upplev våren i Köpenhamn

En lätt köldknäpp i luften, en stark men lågt hängande sol och människor som njuter av att plocka fram rätt kläder. Våren i Köpenhamn är härlig, men oförutsägbar.

Möt kylan med stil

Till och med den mildaste våren kommer med en köldknäpp. Håll dig varm med stil när du kliver ut i våren för att njuta av de första, sköra solstrålarna.