Gratis frakt vid köp över 950 SEK
14 dagars returrätt
Leveranstid: 2-4 vardagar
Konstnärliga prints och utsökta färger för ljusa sommardagar

Nordic serenity

Bjud in sommaren i garderoben med en kollektion inspirerad av varma soliga dagar och långa, ljusa sommarnätter. Kollektionen bjuder på konstnärliga, handritade prints, lätta och luftiga klänningar, snygga shorts och byxor, vackert linnematerial och lätta stickade plagg – allt du behöver i din sommargarderob.

Masais sommarkollektion

Nordic serenity

Kollektionen bjuder på en värld av sköna, somriga styles i utsökta färger och skira kvaliteter.

KONSTNÄRLIGT, HANDRITAT PRINT

Sommarens nya, spröda sommarprint är ett handritat konstverk – perfekt i ett snyggt set med matchande prints från topp till tå.

The Little Black Dress

Här är vårt förslag på ”Den lilla svarta”. En stilfull och användbar svart klänning du kan använda vid vilket tillfälle som helst – både till vardags och till fest. Klänningen är tillverkad i krispig och mjuk bomull med diskreta fickor i sidan och resår nedtill, så att du kan skapa en smickrande ballongform.

HANDLA UR KOLLEKTIONEN

OM LJUSA SOMMARDAGAR VAR EN KLÄNNING

Om du bara har tänkt dig en enda klänning den här säsongen ska du satsa på den här. Den är designad i mjuk och lätt viskos med glittrande silverprickar i ett klassiskt rakt snitt och är perfekt för varma sommardagar och långa, ljusa sommarnätter.

Säsongens fester

Kollektionen bjuder på en värld av eleganta och feminina klänningar som är riktigt sköna – perfekta för säsongens många fester.

Doften av sommar

Kollektionen bjuder på härliga sommarstyles i fantastiskt mjuk jersey, krispig bomull, naturligt linne och skir viskos i utsökta och feminina färgkombinationer. Mixa och matcha plaggen hur du vill för ett snyggt, personligt och somrigt uttryck.

HANDLA UR KOLLEKTIONEN

Delicate colours

Delicate lavender, notes of green and cream... this collection is a veritable buffet of delicate, feminine and subtle colour combos.

Easy summer dressing

Vackert och naturligt linne

Det är ingen hemlighet att vi älskar linne, och den här säsongen kan du hitta en värld av nya, sköna linnestyles i utsökta, feminina färger och smickrande silhuetter.

Fint och feminint

Smickrande silhuetter, vackra färger och eleganta detaljer. Den här kollektionen har allt. Se bara på det här fina, feminina broderade blomsterprintet. Perfekt för alla tillfällen – både storslagna fester och mer intima tillställningar.

HANDLA UR KOLLEKTIONEN