Gratis frakt vid köp över 950 SEK
14 dagars returrätt
Leveranstid: 2-4 vardagar

Ytterplagg

En snygg kappa kan fullända vilken outfit som helst. Vårkollektionen bjuder på en värld av snygga och funktionella kappor – perfekta för att understryka din personliga stil och göra övergången mellan vinter och vår till en lek.

En äkta klassiker

En klassisk cotton coat är ett måste i varje stilfull garderob. Den är tidlös, elegant och funktionell – och perfekt för att fullända din look.

SHOPPA SÄSONGENS KAPPOR

Snygga och funktionella

Kappor

Statement-kappan

Fullända din vårlook med en kappa som framhäver din personliga stil. Gillar du snygga detaljer, skön bomull och en snygg oversizemodell med massor av volym är den nya kappan Titus ett måste!

SHOPPA SÄSONGENS KAPPOR

statement outerwear

Ytterkläder på Masai är en kärleksaffär och varje kappa har sin egen historia, sin egen uppsättning detaljer och sitt eget uttryck.

Snygg och funktionell

Alla har vi bruk för en snygg och funktionell kappa som kan hjälpa oss genom perioder av ombytligt väder. Och med sitt snygga zebrarandiga mönster, tejpade sömmar och eleganta design är regnkappa Trina verkligen oumbärlig.

SHOPPA SÄSONGENS KAPPOR

Trevligt och feminint

Komplettera din look med en av vårens nya smarta och funktionella kappor. Kollektionen erbjuder fräscha linjer, vacker funktionalitet och elegant design - allt du behöver för att välkomna våren med stil.

SHOPPA SÄSONGENS KAPPOR

Vårens kappor

VISA ALLA KAPPOR

Vårkollektionen bjuder på en värld av snygga och nya kappor. Gör övergången mellan vinter och vår till en lek, och fullända din look med en vårkappa som framhäver din personliga stil.

Säsongens kappor

Vårkollektionen bjuder på en värld av kappor. Klassiska cotton coats, lätta dunjackor och smarta regnkappor – alla perfekta för övergången mellan årstiderna.