Gratis frakt vid köp över 950 SEK
14 dagars returrätt
Leveranstid: 2-4 vardagar
Utforska säsongens nyheter

Snygga ytterkläder

Möt hösten med stil i säsongens snygga kollektion av ytterkläder.


Funktionalitet möter elegans

Upplev symbolen för funktionalitet, elegans och kvalitet i säsongens praktiska kollektion av ytterkläder. Från ull till dun, kort till lång, vattentät till bomull – vi har kappor för alla behov.

SE MER

Perfekt för lager-på-lager

Använd din Masai-kappa som pricken över i:et för en snygg lager-på-lager-look. Kombinera med dina favoritbyxor från Masai, en mjuk stickad tröja, en vacker topp och en elegant scarf så är du redo att ta dig an dagen med stil.

SHOPPA YTTERKLÄDER

Dansk design med omtanke

Vi är fullt medvetna om att vi bär en del av ansvaret för de utmaningar som modebranschen står inför. Vi tränar på att göra bättre varje dag och är fast beslutna att ta ansvar och vara en del av den förändring som världen behöver.

Vi har kommit långt när det gäller att uppnå certifieringar och optimera vårt sätt att köpa och producera våra kollektioner. 62% av vår nuvarande kollektion är certifierad eller tillverkad av mer ansvarsfullt framtagna material som är mer genomtänkta och tar hänsyn till den värld vi lever i.

Sedan 2022 har Masai certifierats enligt Responsible Wool Standard (RWS, CU-876246) och Responsible Down Standard ( RDS, CU-876246)). På så sätt kan vi säkerställa att den ull, dun och fjädrar som vi använder kommer från djur som har behandlats korrekt.

LÄS MER