GÅVA TILL DIG 💝
GÀller utvalda styles frÄn sidan hÀr: www.masai.se/sommarkampanj
Utforska sÀsongens nyheter

Snygga ytterklÀder

Möt hösten med stil i sÀsongens snygga kollektion av ytterklÀder.


Funktionalitet möter elegans

Upplev symbolen för funktionalitet, elegans och kvalitet i sĂ€songens praktiska kollektion av ytterklĂ€der. FrĂ„n ull till dun, kort till lĂ„ng, vattentĂ€t till bomull – vi har kappor för alla behov.

SE MER

Perfekt för lager-pÄ-lager

AnvÀnd din Masai-kappa som pricken över i:et för en snygg lager-pÄ-lager-look. Kombinera med dina favoritbyxor frÄn Masai, en mjuk stickad tröja, en vacker topp och en elegant scarf sÄ Àr du redo att ta dig an dagen med stil.

SHOPPA YTTERKLÄDER

Dansk design med omtanke

Vi Àr fullt medvetna om att vi bÀr en del av ansvaret för de utmaningar som modebranschen stÄr inför. Vi trÀnar pÄ att göra bÀttre varje dag och Àr fast beslutna att ta ansvar och vara en del av den förÀndring som vÀrlden behöver.

Vi har kommit lÄngt nÀr det gÀller att uppnÄ certifieringar och optimera vÄrt sÀtt att köpa och producera vÄra kollektioner. 62% av vÄr nuvarande kollektion Àr certifierad eller tillverkad av mer ansvarsfullt framtagna material som Àr mer genomtÀnkta och tar hÀnsyn till den vÀrld vi lever i.

Sedan 2022 har Masai certifierats enligt Responsible Wool Standard (RWS, CU-876246) och Responsible Down Standard ( RDS, CU-876246)). PÄ sÄ sÀtt kan vi sÀkerstÀlla att den ull, dun och fjÀdrar som vi anvÀnder kommer frÄn djur som har behandlats korrekt.

LÄS MER

Håll dig varm med stil

SE ALLA

Ull, dun, bomull, vattentĂ€t, kort eller lĂ„ng? Kombinera funktionalitet med bra stil och njut av att kĂ€nna dig praktisk och bekvĂ€m – oavsett vĂ€der.