Gratis frakt vid köp över 950 SEK
14 dagars returrätt
Leveranstid: 2-4 vardagar
Masais vinterkollektion

Ray of light

När de kalla och mörka vintermånaderna är här måste fokus hamna på att hitta sätt att släppa in ljuset. Oavsett om det är genom fönstren eller penseldragen i ett vackert, handmålat print så kommer ljuset alltid att få vår uppmärksamhet. Och just ljuset är inspirationen bakom vår nya vinterkollektion Ray of light. Kollektionen bjuder på feminin design, härlig Ponte di Roma, konstnärliga prints och vackra färger som gör det enkelt för dig att möta vintern med stil.

Easy elegance

Ponte di Roma har gått och blivit en Masai-favorit. Den tätt stickade, formfasta kvaliteten tillför en mjuk struktur till en feminin design, så att du enkelt och obesvärat kan skapa en personlig och elegant look med kompromisslös komfort. 

Ray of light

Laid back

Vem visste att den totala känslan av avkoppling kan se så bra ut? Välj plagg i Ponte di Roma för avslappnad elegans.

True blue

Ingen färg har samma lugnande effekt som blå. Ingen färg bjuder in oss att se ut och lysa upp som färgen blå, och ingen färg omfamnar och kompletterar kvinnor lika bra som blått.

 

I den nya kollektionen hittar du dessa blå, tidlösa jacquardvävda styles som gör det enkelt för dig att skapa en elegant och personlig look.

Layering luxe

Daytime dressing or evening elegance?

Detta enkla, konstnärliga print gör det till en lek att gå från vardag till fest.

I den nya kollektionen hittar du styles i en vackert bränd och livfull nyans av orange. En alldeles speciell nyans som tillför värme till din hudton och ger en känsla av livfullhet i din stil. 

Dressing up

… or dressing down.


Med den nya kollektionen vill vi göra varje dag till en fest, så allt du behöver göra är att sätta lite rött på läpparna. 

Easy elegance

Shop collection

View all