Denna kritvita skjorta utstrålar feminin bohemisk stil. Den krispiga bomullen är mjuk och skön och har ett klassiskt snitt som faller vackert och rakt ner längs kroppen. Den ärmlösa designen ger en liten glimt av bara axlar, och skjortan är också designad med långa knytband vid halsen som du kan låta hänga löst eller knyta i en elegant rosett.

Imusa Skjorta

Imusa Skjorta

5715165625634
SEK 699.00 I lager
SEK 699,00
1 recensioner
NEW
Better Cotton

Färg: White

Promotions

Specialerbjudande
DETALJER
Denna kritvita skjorta utstrÄlar feminin bohemisk stil. Den krispiga bomullen Àr mjuk och skön och har ett klassiskt snitt som faller vackert och rakt ner lÀngs kroppen. Den Àrmlösa designen ger en liten glimt av bara axlar, och skjortan Àr ocksÄ designad med lÄnga knytband vid halsen som du kan lÄta hÀnga löst eller knyta i en elegant rosett.
  • Passform: Straight
  • Modell information: Modellen Ă€r 177 cm lĂ„ng och Ă€r bĂ€r storlek M
  • Material: 100% bomull
  • TvĂ€tt: FintvĂ€tt
  • Ansvarighet: BCI
  • Typ nr.: 1009388
Se alla detaljer Dölj alla detaljer

Bomull producerad med omtanke och ansvarstagande

Masai Àr stolt medlem i Better Cotton Initiative (BCI). BCI Àr vÀrldens största program för hÄllbar bomull och Masais medlemskap betyder att företaget spelar en aktiv roll i att förbÀttra den globala bomullsodlingen och frÀmja ett mer ansvarsfullt jordbruk. NÀr du köper denna produkt stöder du en mer hÄllbar bomullsproduktion. Mer hÄllbar bomull innefattar bomull frÄn Better Cotton-kÀllor, ÄteranvÀnd bomull. Fairtrade-bomull och ekologisk bomull.

Läs mer
recensioner
3.00
Baserat pÄ 1 recensioner
Skriv ett omdöme