Den här solgula skjortan får dig att le direkt. Den har ett oversizesnitt med diskret resår i midjan för en feminin silhuett. Den mjuka bäckeböljan ger skjortan en härlig struktur och är lätt och luftig att bära. Skjortan är även designad med halvlånga ärmar med resårkant för en snygg, puffig effekt. Styla den med våra matchande byxor för en komplett sommaroutfit.

Itu Skjorta

Itu Skjorta

5715165617400
SEK 999.00 I lager
SEK 999,00
Better Cotton

Färg: Oil Yellow

Promotions

Specialerbjudande
DETALJER
Den hÀr solgula skjortan fÄr dig att le direkt. Den har ett oversizesnitt med diskret resÄr i midjan för en feminin silhuett. Den mjuka bÀckeböljan ger skjortan en hÀrlig struktur och Àr lÀtt och luftig att bÀra. Skjortan Àr Àven designad med halvlÄnga Àrmar med resÄrkant för en snygg, puffig effekt. Styla den med vÄra matchande byxor för en komplett sommaroutfit.
  • Passform: Oversize
  • Modell information: Modellen Ă€r 177 cm lĂ„ng och Ă€r bĂ€r storlek M
  • Material: 100% bomull
  • TvĂ€tt: FintvĂ€tt
  • Ansvarighet: BCI
  • Typ nr.: 1009296
Se alla detaljer Dölj alla detaljer

Bomull producerad med omtanke och ansvarstagande

Masai Àr stolt medlem i Better Cotton Initiative (BCI). BCI Àr vÀrldens största program för hÄllbar bomull och Masais medlemskap betyder att företaget spelar en aktiv roll i att förbÀttra den globala bomullsodlingen och frÀmja ett mer ansvarsfullt jordbruk. NÀr du köper denna produkt stöder du en mer hÄllbar bomullsproduktion. Mer hÄllbar bomull innefattar bomull frÄn Better Cotton-kÀllor, ÄteranvÀnd bomull. Fairtrade-bomull och ekologisk bomull.

Läs mer
recensioner
0.0
Baserat pÄ 0 recensioner
Skriv ett omdöme