Gratis frakt vid köp över 950 SEK
14 dagars returrätt
Leveranstid: 2-4 vardagar
The spirit of community

Part I

Masai Pre-Autumn-kollektion

Till alla kreativa kvinnor

Att skapa konstnärliga prints för hand och arbeta med färger, texturer och material kräver skicklighet för att plaggen ska bli favoriter i vardagsgarderoben. Den vackra Pre-Autumn-kollektionen är därmed en hyllning till hantverket och alla kreativa kvinnor: Från kvinnorna som designar och tillverkar våra kollektioner till de kvinnor som bär dem.

HANDLE UR KOLLEKTIONEN

En hyllning till konst och hantverk

Handritade prints

De dekorativa och konstnärliga mönstren är skapade för hand av vår printdesigner. Notera de delikata penseldragen som gör varje plagg till ett litet konstverk du kan bära och förälska dig i.

Broderie anglaise

där delikat broderi möter klassisk elegans.

Det går inte att undvika broderie anglaise denna säsong. Hos Masai hittar du ultrafeminina toppar och klänningar som du kommer att älska att bära nu och resten av sommaren.

HANDLE UR KOLLEKTIONEN

Tips till dig

Framhäv din sommarlyster med en lätt, vit topp i broderie anglaise. Kombinera med ett par byxor i krispig bomull och med massor av vidd. Fullända din look med en lätt jacka för en feminin och cool look med kompromisslös komfort. Enkelt, eller hur?

HANDLE UR KOLLEKTIONEN

The spirit of community

Kreativitet och femininitet

Uppdatera din garderob med en blandning av handritade ränder, broderier och konstnärliga prints – vackert sammanbundet av en härlig blå färg.

Ansvarsfulla material

65% av kollektionen är certifierad eller tillverkad i mer ansvarsfulla material som är väl genomtänkta och som tar större hänsyn till den värld vi lever i. Det tycker vi är bra stil.

HANDLE UR KOLLEKTIONEN

Masai X FSC®

Masai är världens första FSC-certifierade modemärke (FSC® C152037). Tack vare våra FSC-certifierade viskosstyles vet vi att träfibrerna kommer från hållbar och ansvarsfullt skogsbruk. Dessutom har vi gjort om en stor del av vår viskos till Livaeco by Birla Cellulose och LENZING™ ECOVERO™-fibrer. På så sätt kan vi försäkra oss om att produktionsmetoderna för dessa fibrer kräver mindre vatten och släpper ut mindre koldioxid, så att ditt klädval också är ett mer ansvarsfullt val.

Läs mer om vårt samarbete med FSC® här.

Skapat av kvinnor för kvinnor

Att designa och skapa kläder tar tid, kraft och engagemang, och varje liten del av processen involverar människor som är hängivna till sitt hantverk och att skapa en produkt som vi alla kan vara stolta över.


Läs mer om samarbetet med våra leverantörer här.