Gratis frakt vid köp över 950 SEK
14 dagars returrätt
Leveranstid: 2-4 vardagar

Våra leverantörer

Lokalt etablerad – globalt engagerad

Masai är ett danskt modemärke, grundat i hjärtat av Köpenhamn, men genom nära partnerskap med våra leverantörer runt om i världen är vi också nära knutna till världen omkring oss. Vi producerar i Portugal, Turkiet, Indien och Kina med leverantörer vi har samarbetat med i upp till 30 år.

Att designa och skapa kläder tar tid, ansträngning och engagemang, och varje liten del av processen involverar människor som är dedikerade till sitt hantverk och att skapa en produkt som vi alla kan vara stolta över.
Människorna bakom

Vi har långvariga och nära relationer med våra leverantörer – av vilka några har varit med oss sedan start år 1992. Detta har gett oss en unik möjlighet att göra mer och gå från ord till handling. Vi har tagit flera viktiga steg tillsammans med våra leverantörer för att minska vår negativa påverkan på den värld vi alla är en del av. Ärlighet och anständighet är viktiga för oss, liksom vårt åtagande att skapa kläder med omsorg och ansvar.

Skapad av kvinnor för kvinnor

Vår leverantör i Portugal har arbetat med oss i mer än 23 år och har varit en oumbärlig partner för att uppnå vår FSC®-certifiering för denna del av våra kollektioner.

Nästan alla anställda hos Cristina och Hermínias är kvinnor. Så varje gång du väljer en style från Masai i jersey är den inte bara designad av kvinnor. Den är också gjord för kvinnor.

En livslång vänskap

Puntas historia är också historien om Masai, och det är historien om ett mer än 30 år långt professionellt samarbete som med tiden har blivit mycket mer än så.

Allt börjar 1992 när syskonparet Nina och Hans, som grundade Masai, åker till Indien för att få sin första kollektion producerad. Det har nu gått mer än 30 år sedan samarbetet inleddes och Punta äger idag två fabriker i Delhi-området, vilka uteslutande tillverkar kläder åt Masai.

Möt

Maude

Maude är ansvarig för produktionen på Masai, vilket innebär att hennes ansvar omfattar hela processen med att förverkliga varje design.

Maudes kunskap om textil och produktionsteknik är enorm och hennes engagemang för att skapa bästa möjliga klädesplagg i bästa möjliga kvalitet inom de ramar som finns är en daglig inspiration. Maude har rest över hela världen och har nära kontakt med våra leverantörer världen över.

Masai X Amfori

Masai är medlem i den internationella organisationen amfori. Tillsammans med våra leverantörer motiverar vi och säkerställer ansvarsfulla och rättvisa villkor för alla som är involverade i produktionen av våra kollektioner.