Gratis frakt vid köp över 950 SEK
14 dagars returrätt
Leveranstid: 2-4 vardagar
Masai Stories

Masai 30 Years

August 2022

2022 är ett speciellt år för Masai, för i år fyller vi 30 – en händelse vi är både stolta över och tacksamma över. För oss är det något alldeles speciellt och därför tillåter vi oss att fira våra egna framgångar. De fantastiska människor som har varit med på resan är i hög grad en del av den framgången. Därför har vi bjudit in nio kvinnor, både kollegor och kunder, till ett öppet, ärligt och personligt samtal om att fylla 30, om att vara kvinna i dag och om varför Masai är så speciellt. Allt detta har samlats till en fin historia som känns som det helt korrekta sättet att fira Masai på.

De nio kvinnorna är varken skådespelare eller modeller, utan bara modiga kvinnor som har gått in i en fotostudio för att bidra med sin personliga berättelse – på engelska – som vi nu stolt kan dela i alla länder där vi är representerade idag.

träffa

Lindsay

Head of Sales, Tyskland

Lindsay ansvarar för vår försäljning i Tyskland, Österrike och Schweiz. Lindsay har arbetat på Masai sedan 2019. Tillsammans med sitt team ser Lindsay till att vi har ett framgångsrikt samarbete med våra kunder på de tre marknaderna, och hon letar alltid efter nya kunder till Masai-familjen.

träffa

Fionnuala

Sales Area Manager, England

Fionnuala är vår försäljningschef i Storbritannien och håller till i vårt showroom i London. Storbritannien har alltid varit en av våra viktigaste marknader och många av kunderna har varit med oss i flera år. Fionnuala arbetar med några av våra största kunder för att skapa gemensamma framgångar. Fionnuala har arbetat på Masai sedan 2016.

träffa

Johanna

Sales Executive, Sverige

Johanna är ansvarig för försäljning till våra kunder i norra Sverige. Johanna har arbetat på Masai sedan 2020 och jobbade då inom retail, men idag arbetar hon från vårt showroom i Stockholm, där hon sköter om samarbetet med våra svenska återförsäljare.

träffa

Marianne

Sales Executive, Danmark

Marianne har arbetat på Masai sedan 2002, vilket innebär att hon i år firar sitt 20-årsjubileum samma år som vi firar oss själva. Vi är stolta över att ha Marianne som en del av teamet och vi vet att många av Mariannes kunder på Jylland har varit hos henne och oss i många år. Tack och grattis, Marianne.

träffa

Christina

Head of Marketing, Danmark

Christina ansvarar för marknadsföringen och har arbetat på Masai sedan 2019. Christina sköter all kommunikation som rör Masai – hon är varumärkets röst. Det är viktigt för henne att vi har en ärlig, relevant och inspirerande dialog med våra kunder.

träffa

Martina

Masai butikschef, Danmark

Martina är butikschef i Masai-butiken i Ålborg, Danmark. Hon har arbetat på Masai sedan 2019. Martina träffar våra kunder varje dag och är därför en mycket viktig Masai-ambassadör. Som Martina själv uttrycker det ”lägger hon sin själ i arbetet” och ser till att alla som besöker butiken får bästa möjliga upplevelse.

träffa

Pia

Masai-återförsäljare, Danmark

Pia har varit Masai-återförsäljare i många år. Hon har en egen butik i Vordingborg på Själland. Pia har köpt Masai-kollektioner till sin butik sedan år 2000. Det är ett samarbete vi är stolta över och inte på något sätt tar för givet.

träffa

Michelle

Masai-kund, Danmark

Michelle är ett riktigt Masai-fan. Vi lärde känna Michelle av en slump och träffade henne en dag när hon var klädd i Masai från topp till tå. Michelle arbetar som jazzsångerska och hon har de senaste åren blivit en lojal Masai-kund. Hon känner sig bekväm och modern i Masai. Vi är stolta över att ha henne som kund.

MASAI STORIES

MASAI STORIES är porträtt av kvinnoliv som framförs genom tankar och reflektioner från engagerade och passionerade kvinnor. Historierna handlar om mångfald, öppenhet, mod och inte minst om friheten att vara och välja sig själv.

LÄS MER


See other stories

See all

Elisabeth Nielsen

The Danish/Ukrainian pianist Elisabeth Nielsen began her musical journey and her love affair with the piano when she was just 5 years old. For her, music is a language that gets its energy from the audience.

Read more

Sarah Kronbach Hermanstad

Sarah is Masai’s retail manager. That means Sarah’s main responsibility is Masai’s shops, which includes the customer experience and contact for each woman entering a Masai shop.

READ MORE

Mille Bang

Mille Bang is studying theology and she believes that the love of God is what unites us all. Faith is the backbone of her life, and by applying Kierkegaard’s philosophy, she is able to put Christianity into a modern context that tackles everything from social media to the art of loving others.

Read more