Vissa print är så vackra att det är svårt att släppa dem med blicken. Så är det vackra handmålade mönstret på denna topp som leker med kontrasterande detaljer. Den lätt skrynkliga viskosen är skuren i ett klassiskt snitt med raka linjer för generös komfort och feminina detaljer. Njut av den djupa V-ringningen, de extra vida trekvartsärmarna och draperingen på ryggen. En snygg och feminin topp som passar till nästan allt du väljer att styla den med.

Blythea Blus

Blythea Blus

5715165541606
SEK 999.00 I lager
SEK 999,00
2 recensioner
FSC® CERTIFIED

Färg: Balsam Green

Promotions

Specialerbjudande
DETALJER
Vissa print Àr sÄ vackra att det Àr svÄrt att slÀppa dem med blicken. SÄ Àr det vackra handmÄlade mönstret pÄ denna topp som leker med kontrasterande detaljer. Den lÀtt skrynkliga viskosen Àr skuren i ett klassiskt snitt med raka linjer för generös komfort och feminina detaljer. Njut av den djupa V-ringningen, de extra vida trekvartsÀrmarna och draperingen pÄ ryggen. En snygg och feminin topp som passar till nÀstan allt du vÀljer att styla den med.
  • Passform: Straight
  • Modell information: Modellen Ă€r 177 cm lĂ„ng och Ă€r bĂ€r storlek M
  • Material: 100% viskos
  • TvĂ€tt: FintvĂ€tt
  • Ansvarighet: FSC MIX 70%
  • Typ nr.: 1008737
Se alla detaljer Dölj alla detaljer

Viskos producerad med omtanke och ansvarstagande

Denna produkt Àr tillverkad av FSCŸ-certifierad viskos, vilket sÀkerstÀller att trÀfibrerna kommer frÄn hÄllbart och ansvarsfullt skogsbruk med respekt för biologisk mÄngfald och skogens lokalbefolkning, och andra kontrollerade kÀllor.

Läs mer
recensioner
4.00
Baserat pÄ 2 recensioner
Skön och precis som jag
Skön och precis som jag hade tänkt i storlek. Tycker om materialet.
Annika H.
Skriv ett omdöme