Orange är det nya svarta. Titta bara på denna underbara topp, där den djupa orange färgen bryts av med ett vackert blommönster i petrolblått. Toppen är gjord av mjuk viskos med ett glänsande uttryck och är designad med murarkrage och feminint knytband vid halsen. Med sitt klassiska snitt med raka linjer erbjuder den också generös komfort. Styla toppen med matchande marinblå byxor för en helt feminin look.

Boniti Blus

Boniti Blus

5715165614799
SEK 899.00 I lager
SEK 899,00
NEW
FSC® CERTIFIED

Färg: Russ Orange

Promotions

Specialerbjudande
DETALJER
Orange Àr det nya svarta. Titta bara pÄ denna underbara topp, dÀr den djupa orange fÀrgen bryts av med ett vackert blommönster i petrolblÄtt. Toppen Àr gjord av mjuk viskos med ett glÀnsande uttryck och Àr designad med murarkrage och feminint knytband vid halsen. Med sitt klassiska snitt med raka linjer erbjuder den ocksÄ generös komfort. Styla toppen med matchande marinblÄ byxor för en helt feminin look.
  • Passform: Straight
  • Modell information: Modellen Ă€r 177 cm lĂ„ng och Ă€r bĂ€r storlek M
  • Material: 100% viskos
  • TvĂ€tt: FintvĂ€tt
  • Ansvarighet: FSC MIX 70%
  • Typ nr.: 1009266
Se alla detaljer Dölj alla detaljer

Viskos producerad med omtanke och ansvarstagande

Denna produkt Àr tillverkad av FSCŸ-certifierad viskos, vilket sÀkerstÀller att trÀfibrerna kommer frÄn hÄllbart och ansvarsfullt skogsbruk med respekt för biologisk mÄngfald och skogens lokalbefolkning, och andra kontrollerade kÀllor.

Läs mer
recensioner
0.0
Baserat pÄ 0 recensioner
Skriv ett omdöme