Med ett svartvitt print är du garanterad okomplicerad elegans – och den här feminina toppen är inget undantag. Denna topp i lätt skrynklig bomull har en fin rund halsringning med knappslå och en böljande peplumkjol i nederkanten. Lägg också märke till ärmarna, som har perfekt längd. Styla toppen med ett par avslappnade shorts, byxor eller en kjol för en enkel och elegant look.

Dakotai Blus

Dakotai Blus

5715165550226
SEK 899.00 I lager
SEK 899,00
3 recensioner
Better Cotton

Färg: Fog

Promotions

Specialerbjudande
DETALJER
Med ett svartvitt print Ă€r du garanterad okomplicerad elegans – och den hĂ€r feminina toppen Ă€r inget undantag. Denna topp i lĂ€tt skrynklig bomull har en fin rund halsringning med knappslĂ„ och en böljande peplumkjol i nederkanten. LĂ€gg ocksĂ„ mĂ€rke till Ă€rmarna, som har perfekt lĂ€ngd. Styla toppen med ett par avslappnade shorts, byxor eller en kjol för en enkel och elegant look.
  • Passform: Straight
  • Modell information: Modellen Ă€r 177 cm lĂ„ng och Ă€r bĂ€r storlek M
  • Material: 100% bomull
  • TvĂ€tt: FintvĂ€tt
  • Ansvarighet: BCI
  • Typ nr.: 1008848
Se alla detaljer Dölj alla detaljer

Bomull producerad med omtanke och ansvarstagande

Masai Àr stolt medlem i Better Cotton Initiative (BCI). BCI Àr vÀrldens största program för hÄllbar bomull och Masais medlemskap betyder att företaget spelar en aktiv roll i att förbÀttra den globala bomullsodlingen och frÀmja ett mer ansvarsfullt jordbruk. NÀr du köper denna produkt stöder du en mer hÄllbar bomullsproduktion. Mer hÄllbar bomull innefattar bomull frÄn Better Cotton-kÀllor, ÄteranvÀnd bomull. Fairtrade-bomull och ekologisk bomull.

Läs mer
recensioner
4.00
Baserat pÄ 3 recensioner
Skriv ett omdöme