Den här toppen är sinnebilden för femininitet med sitt sprudlande blomsterprint. Den är tillverkad i en härligt bäckebölja-tyg som ger den mjuka bomullen en vacker struktur. Njut av de feminina detaljerna som det lilla sprundet i halsen med knappslå, de långa vida ärmarna med en liten resårdetalj och de korta sidoslitsarna. En härlig och mjuk topp med en feminin look som du kan bära till allt.

Danette Blus

Danette Blus

5715165545888
SEK 949.00 I lager
SEK 949,00
Better Cotton

Färg: Orange com

Promotions

Specialerbjudande
DETALJER
Den hÀr toppen Àr sinnebilden för femininitet med sitt sprudlande blomsterprint. Den Àr tillverkad i en hÀrligt bÀckebölja-tyg som ger den mjuka bomullen en vacker struktur. Njut av de feminina detaljerna som det lilla sprundet i halsen med knappslÄ, de lÄnga vida Àrmarna med en liten resÄrdetalj och de korta sidoslitsarna. En hÀrlig och mjuk topp med en feminin look som du kan bÀra till allt.
  • Passform: Straight
  • Modell information: Modellen Ă€r 177 cm lĂ„ng och Ă€r bĂ€r storlek M
  • Material: 100% bomull
  • TvĂ€tt: FintvĂ€tt
  • Ansvarighet: BCI
  • Typ nr.: 1008798
Se alla detaljer Dölj alla detaljer

Bomull producerad med omtanke och ansvarstagande

Masai Àr stolt medlem i Better Cotton Initiative (BCI). BCI Àr vÀrldens största program för hÄllbar bomull och Masais medlemskap betyder att företaget spelar en aktiv roll i att förbÀttra den globala bomullsodlingen och frÀmja ett mer ansvarsfullt jordbruk. NÀr du köper denna produkt stöder du en mer hÄllbar bomullsproduktion. Mer hÄllbar bomull innefattar bomull frÄn Better Cotton-kÀllor, ÄteranvÀnd bomull. Fairtrade-bomull och ekologisk bomull.

Läs mer
recensioner
0.0
Baserat pÄ 0 recensioner
Skriv ett omdöme